Μίλσον: Εκτός βασικού σταδίου προετοιμασίας της Μακάμπι είναι ο 25χρονος Ανγκολέζος άσος, ο οποίος προπονείται μόνος του στην Πορτογαλία, με τον ίδιο πατώντας στην εμπόλεμη κατάσταση που υπάρχει στο Ισραήλ να πιέζει για τη μεταγραφή του και την ΑΕΚ να τον έχει στη λίστα της, όμως χωρίς να παίζει... μόνη της.

«Ο παίκτης έχει μεγάλες προτάσεις, από την ΑΕΚ, την Αλ Αΐν, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες πλευρές που όμως δεν έχει μετουσιωθεί σε προσφορές στη Μακάμπι. Ο ατζέντης του προτιμά να πάει στην ΑΕΚ, αλλά η προσφορά των Ελλήνων δεν πλησιάζει καν στο ποσό που θέλει η ομάδα.

Φημολογείται πως ο Μίλσον μπορεί να επικοινωνήσει με την FIFA και ουσιαστικά να ζητήσει την αποδέσμευσή του λόγω της κατάστασης στο Ισραήλ. Όμως ο παίκτης επέστρεψε στο Ισραήλ όταν ο πόλεμος ήταν σε μεγαλύτερη ένταση και έκτοτε δεν έχει επιδεινωθεί η κατάσταση. Προφανώς η επιθυμία του να φύγει έχει να κάνει με τα χρήματα που του προσφέρουν και τα οποία μπορούν να αλλάξουν τη ζωή ενός ανθρώπου», αναφέρει το δημοσίευμα για τον Μίλσον που φέτος είχε 40 συμμετοχές με 7 γκολ και 13 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr