Φαίνεται πως τις τελευταίες ώρες υπάρχει μια σημαντική και θετική εξέλιξη στην υπόθεση του Πολωνού σε μια κατάσταση όπου δεν ήταν εύκολη ακόμα και υπάρχει αυτή η οδηγία της FIFA για παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες της εμπόλεμης ζώνης, Ρωσίας-Ουκρανίας.

Το στοιχείο που κάνει την διαφορά και φαίνεται πως θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο, είναι πως ο Πολωνός αμυντικός έχει ιδιαίτερα καλή σχέση και με τον πρόεδρο της Ντιναμό Κιέβου, Ιγκόρ Σούρκις, με τον 30χρονο αμυντικό να μην θέλει να φύγει με άσχημο τρόπο από την
ουκρανική ομάδα.

Ο Τόμας Κεντζιόρα προσπαθεί να πείσει τον Σούρκις, προκειμένου να πάει με κανονική μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και απ’ ότι φαίνεται έχει βρει τον τρόπο για να μονιμοποιηθεί στον Δικέφαλο.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ πέρα από την συμφωνία με τον παίκτη με συμβόλαιο 1.000.000 ευρώ τον χρόνο, που προέκυψε και η συμφωνία με τον Δικέφαλο, πρότεινε να καλύψει και ένα οφειλόμενο ποσό 200.000 ευρώ της Ντιναμό προς τον ίδιο, κάτι που ο ουκρανικός σύλλογος αρνήθηκε, ζητώντας 500.000 ευρώ άμεσα και άλλα τόσο αν ο ΠΑΟΚ μπει στο league stage του Champions League.

Σε εκείνη την φάση των διαπραγματεύσεων ήταν που έπρεπε ο Κεντζιόρα να βρει εκείνος τη λύση. Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ η διαπραγμάτευση της πλευράς του του παίκτη να ρίξει τις απαιτήσεις του Σούρκις είναι σε εξέλιξη και γίνεται εντατικά και
μάλιστα με καλά αποτελέσματα που ίσως φέρουν συμφωνία ακόμα και κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας!

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σε Θεσσαλονίκη και Ολλανδία δηλώνουν αισιόδοξοι ότι θα βρεθεί σύντομα η λύση και γίνεται λόγος ακόμα και για τεχνικές λεπτομέρειες που είναι υπό συζήτηση ανάμεσα στην πλευρά του Δικεφάλου και τους Ουκρανούς. Αυτό είναι μια πολύ καλή απόδειξη ότι η υπόθεση έχει έρθει στα μέτρα του Δικεφάλου, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τον περιμένει από μέρα σε μέρα στην Ολλανδία για να ξεκινήσει προπονήσεις, μιας που ο Κεντζιόρα είναι από τους βασικούς παίκτες στο πλάνο του και για την νέα σεζόν.

Πηγή: sfina.gr

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr