Ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ είναι μια από τις περιπτώσεις που θέλει ο ΠΑΟΚ για να ενισχύσει την επίθεση του, έχοντας καταθέσει πρόταση στον Δανό φορ, ωστόσο φαίνεται πως δύσκολα θα υπάρξει θετική εξέλιξη, μιας που για τον πρώτο σκόρερ της Segunda Division ενδιαφέρονται τουλάχιστον τρεις ομάδες από την Premier League!

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει δανέζικη ιστοσελίδα, εκτός από το γνωστό ενδιαφέρον από την Ισπανία, υπάρχουν τρεις ομάδες από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου που έχουν ψάξει την περίπτωση για να τον αποκτήσουν.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tipsbladet.dk, για τον 33χρονο φορ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον η Έβερτον αλλά και οι δυο ομάδες που επέστρεψαν στην Premier League, η Λέστερ και η Σάουθαμπτον!

Επίσης, οι συμπατριώτες του Μπρέθγουεϊτ σε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γράφουν πως ο Δανος επιθετικός της Εσπανιόλ που πέτυχε πέρσι 22 γκολ στην δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, προσέλαβε τον πασίγνωστο ατζέντη Πίνι Ζαχάβι που έχει μια τεράστια εμπειρία και εξειδίκευση στα μεγάλα deals. Ο Μπρέθγουεϊτ προέβη σε αυτή την ενέργεια, προκειμένου - οπως αναφέρεται στο δημοσίευμα - να φροντίσει ο Ισραηλινός μάνατζερ για την επόμενη μέρα της καριέρας του.

Μεταξύ άλλων η δανέζικη ιστοσελίδα tipsbladet αναφέρει: «Σύμφωνα με πληροφορίες της Tipsbladet, η Λέστερ, η Σαουθάμπτον και η Έβερτον είναι μεταξύ πολλών συλλόγων που ενδιαφέρονται για τον Μπρέθγουεϊτ. 

Ο Μάρτιν Μπρέιθγουέιτ, όπως μπόρεσε να αποκαλύψει η Tipsbladet προσέλαβε τον σταρ πράκτορα Πίνι Ζαχάβι για να φροντίσει τα ενδιαφέροντά του και υπάρχουν αρκετά για να ασχοληθεί με αυτές τις μέρες που είναι σε διακοπές.

Πήγε στις διακοπές του με ήρεμο μυαλό, γιατί ο Δανός είχε μόλις μια τρομερή σεζόν στη La Liga 2, όπου έγινε πρώτος σκόρερ με 22 γκολ και έτσι ήταν σημαντικό μέρος της ανόδου στη La Liga.

Ωστόσο, παρά τη μεγάλη επιθυμία του να πάει στο EURO 2024 δεν ήταν αρκετό για να κληθεί από τον Κάσπερ Χιούλμαντ στην εθνική Δανίας που πέτυχε μόνο δύο γκολ σε τέσσερα παιχνίδια στο τουρνουά. 

Αλλά ο Μάρτιν Μπρέιθγουέιτ έχει τώρα άλλες αποφάσεις να σκεφτεί. Υπάρχουν πολλές προσφορές για αυτόν και έχει ακόμα δυο εβδομάδες για να φύγει από την Εσπανιόλ ως ελεύθερος».