Πράξη κάνει αμέσως ο Βαγγέλης Μαρινάκης τη δέσμευσή του γι’ αλλαγή του φορμάτ των πλέι οφ και υιοθέτησης ενός μοντέλου με τις ομάδες απ’ τις θέσεις 1 έως 4 να αγωνίζονται σ’ αυτά.

Ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας όρισε έκτακτη γενική συνέλευση για την επόμενη Τετάρτη προκειμένου να συζητηθεί το εν λόγω θέμα.

Η ημερήσια διάταξη έχει ως εξής:

1. Εγκριση προκήρυξης πρωταθλήματος Super League 1 (Ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2024-25.

2. Διάφορα.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του καταστατικού του συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική ΓΣ, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Παρασκευή 12 Ιουλίου και ώρα 11:30, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά την α’ επαναληπτική γενική συνέλευση, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική γενική συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Τρίτη 16 Ιουλίου και ώρα 11:30, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση. Στο μεταξύ απλήρωτα είναι τα μέλη της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού.

Για το εν λόγω θέμα υπήρξε συνάντηση με τον υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, ο οποίος δεσμεύτηκε να διευθετηθεί το θέμα!

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr