Το δικό του σχόλιο θέλησε να κάνει ο Άρης Γάτας για την υπόθεση Γιαννούλης, με την οποία ασχολήθηκε πολύ έντονα ο Παναθηναϊκός.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας αριστερός μπακ ήταν η πρώτη επιλογή για τη θέση και το «τριφύλλι» έκανε πολλή υπομονή για να περιμένει την απάντηση του.

Τελικώς αποφάσισε να αποσύρει το ενδιαφέρον του, αφού ο Δημήτρης Γιαννούλης, ήθελε να εξαντλήσει κάθε ενδεχόμενο να παραμείνει στο εξωτερικό και να μη γυρίσει στη Super League 1.

Έτσι ο Άρης Γάτας μίλησε για τα όσα έγιναν και χρησιμοποίησε πολύ σκληρή… γλώσσα σε ένα ποστάρισμα που έκανε στο προσωπικό του Facebook.

«Είδηση δεν είναι ότι ο Γιαννούλης δεν θα υπογράψει τελικά στον Παναθηναϊκό…είδηση είναι ότι ασχολήθηκε μαζί του ο Παναθηναϊκός  σχεδόν ένα μήνα και κρέμονταν στα χείλη του τι θα απαντήσει. Ένας καλός παίκτης κατά τα άλλα, όχι τίποτα το εξαιρετικό, που κάτω από κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να παρακαλάει ένα μήνα τον Παναθηναϊκό  και όχι να τον παρακαλάνε για να φορέσει την φανέλα του. Καληνύχτα!», ήταν τα λόγια του.

Σχόλιο έκανε όμως και για τη μεταγραφή του Αλμπέρτο Μπρινιόλι στην ΑΕΚ:

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr