Γιώργος Γκαλίτσιος: Την επικείμενη μεταγραφή του Χρήστου Τζόλη στην Κλαμπ Μπριζ σχολίασε μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο παλαίμαχος άσος που σημείωσε μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για μια πολύ καλή κίνηση αν τελικά ολοκληρωθεί.

«Πολύ έξυπνη επιλογή για τον Χρήστο Τζόλη, είναι μία ιστορική ομάδα η οποία έφτασε στους ημιτελικούς του Conference League. Πρόκειται για μία ομάδα που δουλεύει πολύ καλά, οργανωτικά και με τρόπο ανάδειξης ταλέντων , δίνοντας μεταπωλητική αξία στους παίκτες.

Μιλάμε για μία μεγάλη ομάδα και ο ίδιος θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι άμεσα έτοιμος για να καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα. Θα πρέπει να παλέψει ακόμα και στις προπονήσεις για να αποδείξει την αξία του καθώς το ποδόσφαιρο συνεχώς εξελίσσεται, πρέπει να δίνεις καθημερινά τον καλύτερο σου εαυτό. Ο ίδιος συνειδητά μετακομίζει στο Βέλγιο».

Για τους Έλληνες του εξωτερικού: «Παλαιότερα, πιο δύσκολα θα έβγαινε ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής στο εξωτερικό, οι Έλληνες που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στα τμήματα υποδομής βλέπουν αυτούς που μετακομίζουν στο εξωτερικό και διακρίνουν την προοπτική που υπάρχει στους ίδιους», είπε ο Γιώργος Γκαλίτσιος.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr