Με τον πολύπειρο γκολκίπερ και νυν προπονητή τερματοφυλάκων του Παναιτωλικού να μιλάει για τους γκολκίπερ του πρωταθλήματος αλλά και του Euro 2024, ενώ για τον ίδιο αρχικά ανέφερε, «Είναι περίοδος προετοιμασίας, πιο ζόρικα για τους παίκτες και λιγότερο για εμάς. Έχουμε και εμείς εξαιρετικό υλικό στους τερματοφύλακες με τον Τσάβες , τον Στεργιάκη και τα άλλα παιδιά».

Για το Euro 2024: «Είναι ένα Euro το οποίο έχει πραγματικά από τους καλύτερους τερματοφύλακες, έχει μεγάλα ονόματα τα οποία μπορεί να περιμέναμε να κάνουν τη διαφορά. Μου αρέσει το δίδυμο Νόιερ - Ντοναρούμα. Ο Γερμανός στα καλά του ήταν το νούμερο ένα παγκοσμίως, ενώ ο Ιταλός είναι από τους καλύτερους στις δύσκολες φάσεις».

Για τους γκολκίπερ της ΑΕΚ: «Πολύ καλό δίδυμο το Στρακόσια - Μπρινιόλι για την ΑΕΚ αν έρθει ο πρώτος»

Για τον ΠΑΟΚ και τους τερματοφύλακες του: «Ο Τσιφτσής θα έρθει να αποτελέσει δίδυμο μαζί με τον Κοτάρσκι ο οποίος αδικήθηκε από τη μη κλήση του στο Euro, όπου είχε μία θέση. Ο Τσιφτσής είναι ένα παιδί που θα έχει τον δικό του ρόλο , καθρέπτης είναι το γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ ξέρει τι μπορεί να περιμένει από τον Τσιφτσή και θα έχει μαζί του έναν εξαιρετικό προπονητή τερματοφυλάκων τον Βαγγέλη Λάππα που μπορεί να τον εξελίξει».

Για τη διάκριση των τερματοφυλάκων: «Μετά τον επιθετικό που σε μία ομάδα παίρνει τα περισσότερα χρήματα, πιστεύω ότι μετά θα πρέπει να έρχεται ο τερματοφύλακας, αν παρατηρήσει ο κόσμος θα δει την αθόρυβη δουλειά που κάνει ένας τερματοφύλακας, αυτό το αναγνωρίζει ο ΠΑΟΚ και δεν δίνει εύκολα τον τερματοφύλακα του. Ακόμα και αν τον δώσει, θα πρέπει να πάρει έναν από το ψηλότερο επίπεδο».

Ενώ για τον Κουέστα: «Ο Κουέστα έχει σταθερότητα, όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα , αυτό θα πω , οπότε ο Άρης θα πρέπει να έχει την προσοχή του στον Κουέστα».

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr