Εντοπίστηκε και συνελήφθη, στο πλαίσιο μεθοδικής και επιστάμενης έρευνας αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, χθες το βράδυ 27χρονος χούλιγκαν, ελληνικής καταγωγής, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για την υπόθεση θανάτου του 24χρονου Νάσου Κωνσταντίνου τον Απρίλιο του 2017 στη Θεσσαλονίκη.

Η απόφαση εκδόθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 5 ετών και 3 μηνών για τα αδικήματα της θανατηφόρας έκθεσης κατά συναυτουργία και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού, για το συμβάν που έγινε την 27-04-2017 στο κέντρο της πόλης μετά τη λήξη ποδοσφαιρικής αναμέτρησης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο άτομα καταδικάστηκαν για τον θάνατο του 24χρονου Νάσου Κωνσταντίνου, ο οποίος τον Απρίλιο του 2017 καταδιωκόμενος από ομάδα χούλιγκαν στην οδό Αγ. Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, αναγκάστηκε να μπει στον δρόμο, χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο και λίγες μέρες αργότερα έχασε τη ζωή του.

Πηγή: lawandorder.gr

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr