Ομάδα-έκπληξη για την επόμενη αγωνιστικη περίοδο ετοιμάζει στο Περιστέρι ο Πάμπλο Γκαρσία, που παρότι αρχικά ήταν διστακτικός για να κατηφορίσει στην Αθήνα ως προπονητής (υπήρχε, άλλωστε, και η προοπτική του εξωτερικού για εκείνον), είδε ότι στον Ατρόμητο μπορούσε να κάνει ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με τη θητεία του στον Πανσερραϊκό.

Τι έκανε στα Λιοντάρια; Έδωσε κίνητρο και έμπνευση στα αποδυτήρια με την παρουσία του, δεν έκλεισε την ομάδα πίσω και, τελικά, κατάφερε να εξασφαλίσει σχετικά εύκολα την κατηγορία. Πόσο παραπάνω από αυτό όμως θα μπορούσε να φτάσει φέτος; Θέλουμε να πούμε ότι η προοπτική στον Πανσερραϊκό ήταν περιορισμένη, παρά τη δυναμική τής ομάδας με τον πυρήνα των οπαδών που έχει.

Στον Ατρόμητο όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς και μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα υπάρχει (αν και η ομάδα βρίσκεται σε μεταβατικό διοικητικό/ιδιοκτησιακό σχήμα) αλλά και καλύτερες συνθήκες με το αθλητικό κέντρο κ.λπ. Οι Περιστεριώτες με μια καλή σεζόν έχουν το δικαίωμα να ονειρεύονται πεντάδα, ενώ ο Πανσερραϊκός δεν μπορεί να το κάνει αυτό.

Ήδη έχουν έρθει στο ρόστερ οι Καρλίτος και Φαν Φέερτ, που εγγυώνται ότι η ομάδα δεν πρόκειται αν μην τι άλλο να ξεμείνει από γκολ, ο χαφ Ουεντραόγκο που είναι δικύ του παιδί από τον ΠΑΟΚ β΄ και τον είχε πάρει πέρσι στις Σέρρες, ενώ πραγματοποίησε μια ακόμα προσθήκη-φωτιά.

Σε ποιον αναφερομαστε; Τον Αμρ Ουάρντα, τον τρελιάρη Αιγύπτιο που κανείς άλλος προπονητής δεν είχε καταφέρει να βρει τα κουμπιά του και τον είχε πάρει μαζί του και στις Σέρρες. Προφανώς δεν είχε ξετρελαθεί κάποιος από την παρουσία τού Αμρ στον Πανσερραϊκό, αλλά το περασμένο καλοκαίρι ήταν γενικά δύσκολο για τον Αιγύπτιο άσο, χωρίς προετοιμασίς, με αλλαγές ομάδων κ.λπ.

Στα 30 του χρόνια και με έναν προπονητή που μπορεί να του προκαλέσει σεβασμο και δέος, ο Ουάρντα μπορεί να παίξει την καλύτερη μπάλα της καριέρας του. Και, γιατί όχι, να βοηθήσει τον Ατρόμητο για να διεκδικήσει μέχρι τέλους ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Να πούμε όμως και το τελευταίο σενάριο που υπάρχει για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας και σχετίζεται με τον Ολυμπιακό; Γιατί το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Γκαρσία έχει δώσει εντολή για να υπάρξει επαφή με τον 34χρονο μπακ Κίνι, που πέρσι έπαιξε στον Ολυμπιακό και τώρα ψάχνει για ομάδα, αλλά και με τον 27χρονο εξτρέμ Ραζάρ Ραντζέλοβιτς που πια δεν έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Αλλά υπάρχει ένας ακόμα ποδοσφαιριστής, τοπ επιπέδου βεβαια μα σε ηλικία που δεν θα μπορούσε να τον κρατήσει ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό. Κι αυτό είναι πολύ πιθανό να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο Γκαρσία, που τον θέλει στον Ατρόμητο. Το όνομα αυτού; Γιουσέφ Ελ Αραμπί! Που αν έρθει θα στείλει τον Καρλίτος στα πλάγια και θα ανεβάσει τον πήχη του ανταγωνισμού με τον Φαν Φέερτ...

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr