Μπρούνο Γκάμα: Δυο παλιόφιλοι αντάμωσαν! Ο Αντρέ Βιεϊρίνια συνάντησε τον Μπρούνο Γκάμα και για λίγα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού με την ΑΕΚ Λάρνακας έπαιξαν ως αντίπαλοι. Για μια ακόμη φορά αφού στα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Αρη έδιναν επικές μάχες. Αλλά η κοινή τους ιστορία είναι στο βάθος χρόνου όταν υπήρξαν συμπαίκτες σε νεαρή ηλικία στην Πορτογαλία. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αρη μίλησε στην «Μ» για τον Αντρέ, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Εστειλε και το δικό του μήνυμα στους φίλους του Αρη.

- Συνάντησες ξανά τον Βιεϊρίνια και δεν ξέρω αν σου θύμισε πως ο ΠΑΟΚ πήρε το Πρωτάθλημα μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

«Τι να πω για τον Αντρέ! Εχουμε μια πολύ καλή σχέση, είμαστε φίλοι εδώ και πολλά χρόνια, γνωριζόμαστε από μικρή ηλικία και έχουμε συνυπάρξει συμπαίκτες στα πρώτα μας ποδοσφαιρικά βήματα. Τον σέβομαι απεριόριστα όπως αυτός εμένα, είναι αμοιβαία τα αισθήματα. Προφανώς και έχω ένα δικό μου παρελθόν, αγωνίστηκα χρόνια στον Αρη, έπαιξα με τον Αντρέ ως αντίπαλος πολλές φορές! Είμαι φίλαθλος και οπαδός του Αρη, ποτέ δεν μου άρεσε να κερδίζει ο ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και προφανώς δεν μου άρεσε που εκεί πήρε το Πρωτάθλημα».

- Στα 39 του πλέον ο Αντρέ. Πώς τον είδες; Αντέχει;

«Ποιος σας είπε πως είναι μεγάλος σε ηλικία; Δεν είναι. Ο Αντρέ έχει τεράστια εμπειρία και ποιότητα και ξέρει να διαχειρίζεται το σώμα του. Χάρηκα πολύ που τον είδα να παίζει και πάλι και πολύ περισσότερο που μιλήσαμε και τα είπαμε…»

- Πώς σου φάνηκε το παιχνίδι, αν και είναι νωρίς για συμπεράσματα και για τη δική σου ομάδα αλλά και για τον ΠΑΟΚ

«Ηταν ένα τυπικό παιχνίδι προετοιμασίας και για τις δυο ομάδες. Ηταν πολύ χρήσιμο αφού ξεφύγαμε από την μονοτονία των προπονήσεων και παίξαμε ένα δυνατό φιλικό όπως συμβαίνει πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις αφού και οι δυο ομάδες θέλουν να είναι έτοιμες για τα επίσημα ματς που είναι και πολύ σημαντικά στην Ευρώπη».

- Εχεις παίξει πολλά ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αυτός ο ΠΑΟΚ, ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ είναι διαφορετικός; Καλύτερος από την ομάδα που αντιμετώπιζες τα περασμένα χρόνια;

«Ο ΠΑΟΚ πάντα ήταν μια πολύ καλή ομάδα. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερη ομάδα από τα περασμένα χρόνια και δεν μπορώ να βγάλω ένα συμπέρασμα από ένα φιλικό που όπως γνωρίζεις γίνονται δοκιμές. Αλλά επειδή παρακολούθησα αρκετά ματς φέτος από το Πρωτάθλημα, μπορώ να πω με βεβαιότητα πως είναι μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα ο ΠΑΟΚ».

- Ησουν και στο Πανθεσσαλικό στον τελικό όπου ο Αρης δεν κατάφερε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό

«Ναι είχα τον χρόνο και την ευκαιρία να πάω να δω την πρώην ομάδα μου ελπίζοντας πως θα πάρει το Κύπελλο αφού είχε πολλά χρόνια να πάρει ένα τρόπαιο. Δεν το κατάφερε, στεναχωρήθηκα, θα μπορούσε να είχε κερδίσει, έχασε το ματς στο τελευταίο λεπτό και ναι, στεναχωρήθηκα πολύ».

- Κλείνοντας θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στους φίλους του Αρη;

«Μου λείπουν πάρα πολύ! Ηταν μαγικά τα χρόνια που ήμουν εκεί και έπαιζα για αυτούς! Θέλω να τους στείλω την αγάπη μου και τον σεβασμό μου και να ευχηθώ σύντομα να πάρουν έναν τίτλο», είπε ο Μπρούνο Γκάμα.

Πηγή: metrosport.gr

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr