Πέραν των δανεικών που θέλει να κρατήσει (Ποντένσε, Όρτα, Κάρμπο), ο Ολυμπιακός καλείται να βρει λύση και για μία διαφορετική κατηγορία δανεικών παικτών. Αναφερόμαστε φυσικά σε αυτούς που επιστρέφουν στο Λιμάνι από δανεισμό σε άλλες ομάδες, αλλά δεν υπολογίζονται από τους Ερυθρολεύκους εν όψει της νέας σεζόν.

Αργά ή γρήγορα θα βρεθεί η "χρυσή τομή" προκειμένου ο Ολυμπιακός να έχει όσο το δυνατόν λιγότερα "βαρίδια" στο ρόστερ του, υπάρχει όμως μία περίπτωση που πιθανότατα θα ταλαιπωρήσει τους Πειραιώτες περισσότερο από τις υπόλοιπες. Ο λόγος για τον... ξεχασμένο Αμπουμπακάρ Καμαρά!



Πράγματι, μπορεί πολλοί από τους οπαδούς του Ολυμπιακού να μην... θυμούνται την ύπαρξή του, αλλά ο Μαυριτανός έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τους Κυπελλούχους Ευρώπης και επιστρέφει από τον δανεισμό στην Αλ Τζαζίρα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Εκεί δεν τα πήγε καλά, αφού έπαιξε σε μόλις 11 ματς με απολογισμό 3 γκολ, συνεπώς η ομάδα από τα ΗΑΕ δεν προτίθεται να τον αγοράσει.

Το πρόβλημα είναι ότι με τη συνεχή αγωνιστική πτώση του, τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στα Εμιράτα, η "μετοχή" του Καμαρά έχει πλέον πέσει πολύ χαμηλά, με αποτέλεσμα να μην προσελκύει ενδιαφερόμενους αγοραστές. Προσθέστε επίσης το γεγονός ότι απολαμβάνει ένα ιδιαίτερα υψηλό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό (περίπου 1,2 εκατομμύρια ετησίως) και θα καταλάβετε γιατί είναι πολύ δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να κάνει κίνηση για την απόκτησή του, ακόμα και μέσω δανεισμού!



Το περασμένο φθινόπωρο η Αλ Τζαζίρα έδωσε τη λύση, υπογράφοντας τον διεθνή επιθετικό στο... παρά πέντε της μεταγραφικής προθεσμίας. Φαντάζει πολύ πιθανό να γίνει κάτι ανάλογο και φέτος, εκτός αν βρεθεί νωρίτερα μία συμβιβαστική λύση μεταξύ Ολυμπιακού και Καμαρά για την από κοινού λύση της συνεργασίας τους. Υπάρχει βέβαια και το χειρότερο σενάριο, που είναι ο παίκτης να... ξεμείνει στους Ερυθρόλευκους και να πληρώνεται αδρά χωρίς να παίζει!

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr