Άρης: Ο Άλεξ Κογιάδο αποτελεί ένας από τους πρωταρχικούς μεταγραφικούς στόχους του Άρη, με τη «Mundo Deportivo» να αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως η Ρεάλ Μπέτις θέλει να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή, όμως οι προτάσεις που θα έρθουν στον σύλλογο θα πρέπει να αγγίζουν τα 2.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα, η Μπέτις θέλει τόσο να «απελευθερωθεί» από το συμβόλαιο του Κογιάδο και παράλληλα να βάλει χρήματα στα ταμεία της, με το 25% να πηγαίνει στην Μπαρτσελόνα που διατήρησε ένα ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, αυτό που περιμένουν οι Ισπανοί είναι την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας ώστε να εγκρίνει τον καταμερισμό των μπάτζετ σε κάθε ομάδα, περιμένοντας αυτά τα 2.000.000 από την Αλ Οκντόντ, την ομάδα δηλαδή που ήταν δανεικός πέρυσι ο Κογιάδο.

Την ίδια ώρα, η ιστοσελίδα “lacolinadenervion.com”, αναφέρεται και στο ενδιαφέρον του Άρη για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό, τονίζει όμως την προτεραιότητα της Μπέτις είναι να τον πουλήσει. Έτσι, αν το πωλητήριό του ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια, οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση για την περίπτωσή του.

Πηγή: metrosport.gr