Ο Παναθηναϊκός και η ανανέωση του συμβολαίου του φέρεται να είναι η προτεραιότητα του Άνταμ Τσέριν, σύμφωνα με ρεπορτάζ της σλοβενικής «novice.najdi.si».

Όπως σημειώνεται στην πατρίδα του ποδοσφαιριστή, παρά το γεγονός ότι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είχε ενδιαφερθεί έντονα για τον Τσέριν και "ήταν έτοιμος να πάρει μεταγραφή αν ο Παναθηναϊκός συμφωνούσε", τώρα πια η πρωταθλήτρια Κροατίας "δεν έχει καμία πιθανότητα να τον αποκτήσει, καθώς η χρηματιστηριακή αξία του έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις δυνατότητες της Ντιναμό". 

Συνεχίζοντας το ρεπορτάζ της «novice.najdi.si», αναφέρει ότι προτεραιότητα του Τσέριν είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά θα πρέπει να πάρει μία γενναία αύξηση για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το 2026. 

«Η πρώτη επιλογή για τον πρώην ποδοσφαιριστή Ντομζάλε είναι η επέκταση του συμβολαίου με τους Έλληνες (επί του παρόντος το συμβόλαιο έχει ισχύ έως το 2026), αλλά στην Αθήνα θα πρέπει να ανοίξουν γενναιόδωρα τα ταμεία τους, ενώ αυτή δεν είναι η μόνη επιλογή.

Οι ομάδες της Serie A, Ουντινέζε και Μπολόνια, ενδιαφέρονται για τον Τσέριν, καθώς αναζητούν ενίσχυση για τη μεσαία γραμμή. Αν οι Έλληνες σκέφτονταν να πουλήσουν τον Σλοβένο για 5 εκατομμύρια ευρώ πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, οι ορέξεις τους μπορεί να είναι μεγαλύτερες τώρα», σημειώνεται.