Κούλης Αποστολίδης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που μίλησε αναφορικά με την αγωνιστική εικόνα στο πρώτο φιλικό της χρονιάς για τον Δικέφαλο , τη μεταγραφική ενίσχυση που χρειάζεται και τον στόχο του group stage του Champions League.

Αρχικά ανέφερε για το φιλικό του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας: «Τα φιλικά στην προετοιμασία δεν είναι για συμπεράσματα, όμως στο πρώτο ημίχρονο μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι η ομάδα έβγαινε στην αντεπίθεση όπως στα μέσα του περσινού πρωταθλήματος με την ομάδα να ξεκινάει όντας αρκετά δεμένη στην οποία αναμένεται να προστεθούν επιπλέον 2-3 ποιοτικά ονόματα. Αν αυτό γίνει με τον κορμό να παραμένει μπορούμε να φτάσουμε μακριά στο Champions League.

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Δικεφάλου: «Ο Κεντζιόρα είναι πραγματικά ένα αναπόσπαστο κομμάτι του ΠΑΟΚ, όλοι θα θέλαμε να έρθει και να επιστρέψει στην ομάδα. Για τον Μεϊτέ δεν μου αρέσει η συμπεριφορά του, από τη στιγμή που τον θέλει ο προπονητής, πάω πάσο εγώ. Για τα πρώτα παιχνίδια, το πιο σημαντικό είναι η ομοιογένεια. Ας πούμε πολύ σημαντική και σωστή απόφαση ήταν η παραμονή του Κωνσταντέλια , από εκεί και πέρα θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να επενδύσει χρήματα σε ποιοτικούς παίκτες οι οποίοι μπορούν να τον βοηθήσουν να πετύχει τον στόχο του Champions League

Χρειάζεται επιθετικός , γιατί δεν μπορεί να μείνει ο ΠΑΟΚ μόνο με τον Μπράντον και τον Σαμάτα, με τον δεύτερο να δείχνει ότι δεν μπορεί να προσφέρει αυτά για τα οποία ήρθε. Ο Μπράντον είναι φιλότιμος, τρέχει, προσφέρει, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να μείνει μόνο με έναν στράικερ. Για τα χαφ, δεν ξέρω αν ο Μεϊτέ είναι αυτό που χρειάζεται ή αν μπορεί να προσφέρει λύσεις ο Τσιγγάρας, εκεί χρειάζεται ενίσχυση», είπε ο Κούλης Αποστολίδης.