MΕΪΤΕ/ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΚΑΡΒΑΛΙΟ: Η Μπενφίκα άφησε εκτός προετοιμασίας τον Γαλλλ-Ιβοριανό χαφ ενώ η Μπέτις παρότι έχει συμβόλαιο ως το 2026 με τον διεθνή (80 φορές) Πορτογάλο επίσης θηριώδη αμυντικό μέσο, δεν τον υπολογίζει, θέλοντας να ξεφορτωθεί το πολύ βαρύ συμβόλαιο του, ακόμη και συν-χρηματοδοτώντας τον επόμενο χρόνο στην νέα του ομάδα. Όπως για παράδειγμα έκαναν οι "βερδιμπλάνκος" το περασμένο καλοκαίρι με τον Μορόν, πληρώνοντας 1.000.000 και ο Άρης τα υπόλοιπα 300.000 ευρώ του συμβολαίου του που είχε στο κλαμπ της Σεβίλλης. 

Η πλευρά Μειτέ είναι αλήθεια πως δεν βρίσκει στην αγορά ετήσιες αποδοχές ύψους 1.800.000 που ζητάει από τον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να ρίχνει γέφυρες βασικά προς τον Λουτσέσκου που τον ... αγαπάει, τον περιμένει και τον θέλει για να συνεχίσει στους Πρωταθλητές Ελλάδας. Αντιθέτως η Μαρία Γκοντσάρεβα παραμένει ενοχλημένη/ξενερωμένη με τον φιλοχρήματο και "παραδόπιστο" Μειτέ, προτιμώντας να πήγαιναν σε άλλη επιλογή. Η Ρωσίδα ceo μάλιστα δεν είναι η μοναδική στον Οργανισμό ΠΑΟΚ που δεν θέλει τον Μειτε, υπάρχουν κι άλλοι της ίδιας άποψης, κόντρα στο "θέλω" του Λουτσέσκου. Για αυτό άλλωστε ψάχνουν τον ιδανικό "αντί Μειτέ" και μια τέτοια κορυφαία περίπτωση/υποψηφιότητα θα μπορούσε να είναι ο 32χρονος  Γουίλιαμ Καρβάλιο των 3.000.000 ευρώ χρηματιστηριακή αξία, ο οποίος προσεχώς θα μείνει ελεύθερος από την Μπέτις. 

ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ: Ο Καρβάλιο έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ και φέρεται να εξετάζεται, με το κασέ του να είναι πολύ πιο υψηλό (άνω των 2.200.000) από του Μειτέ  αλλά σε αυτό, όπως προανέφερα, μπορεί να... βοηθήσει και η Μπέτις. Ασφαλώς όμως  θα πρέπει να αποφασίσει / εγκρίνει και ο Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο κόουτς να έχει πρώτη επιλογή του ...Μειτε και δεύτερη τον συμπατριώτη του Μάρίν  κι ενώ ο Μίσιτς... κόπηκε από τον Ιβάν Σαββίδη ( δεν του αρέσουν οι... επιστροφές)!

Γίνεται πάντως και... παιχνίδι επικοινωνιακό αφού δεν πρόλαβε να διαρρεύσει και να δημοσιευτεί σε ελληνικά ΜΜΕ πως ... "ο Γιάννης Αλαφούζος σκέφτεται την βόμβα Μειτέ" και ήρθε η ... πληρωμένη απάντηση από την Ιβηρική πως ... "ο ΠΑΟΚ εξετάζει για την θέση του Μειτέ τον Γουίλιαμ Καρβάλιο"!

 Παρεμπιπτόντως η υποψηφιότητα Μειτέ τέθηκε υπόψιν και του Αλμέιδα στην ΑΕΚ και του Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό αλλά και οι δυο δεν ήταν θετικοί. Οπότε... έμεινε ο ΠΑΟ, με τους "εμπνευστές" της ιστορίας να... ξεχνούν πως το τριφύλλι έχει κλείσει τον Μαξίμοβιτς, τον οποίο πέρσι ήθελε ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να τον πάρει και έτσι στη θέση του πήγε ο Μειτέ...