Μεταγραφικό ντεμαράζ για την ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες και ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε επί όλων των θεμάτων στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Συζητώντας με τον Διονύση Καππάτο, ανέφερε πως υπάρχει συμφωνία για τον Αμπουμπακαρί Κοϊτά, ο οποίος θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο για τέσσερα ή πέντε χρόνια.

Παράλληλα, επισήμανε ότι η «Ένωση» τα έχει βρει σε όλα με Στρακόσα και Μπρέντφορντ, με τη μοναδική εκκρεμότητα να είναι ανάμεσα στον παίκτη και την αγγλική ομάδα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η επιστροφή του στην Ελλάδα. Μάλιστα, τόνισε ότι δεν πίστευε πως ο Αλβανός τερματοφύλακας θα έπαιρνε την απόφαση να επιστρέψει στη χώρα μας, θυμίζοντας ότι πριν από λίγα χρόνια ήταν βασικός σε ομάδα του Top-6 της Ιταλίας.

Σχολίασε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρομπέρτο Περέιρα, ενώ όσον αφορά τα δημοσιεύματα για τον Ουριέλ Αντούνα ξεκαθάρισε πως πριν ανανεώσει ο Άμραμπατ η ΑΕΚ είχε ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωσή του και αν αποφασίσει, μπορεί να κάνει δικό της τον Μεξικανό.

Στο θέμα του σέντερ φορ υπογράμμισε ότι θα ενισχυθούν οι «κιτρινόμαυροι», ωστόσο, δεν απέκλεισε το σενάριο να πουληθεί ο Λιβάι Γκαρσία. Εφόσον γίνει κάτι τέτοιο η «Ένωση» θα πάρει δύο επιθετικούς, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ του σταθμού.