Και νέος «μνηστήρας» προστέθηκε για τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος είναι η Αλ Αχλί.

Σύμφωνα με τον Αιγύπτιο δημοσιογράφο Ιμπραΐμ Αμπντέλ Γκαουάντ, μιλώντας στο κανάλι «On Time Sports», ο φορ του Ολυμπιακού μπορεί να βρεθεί στη λίστα του αιγυπτιακού συλλόγου.

«Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι ένας από τους καλύτερους Άραβες επιθετικούς την τρέχουσα περίοδο και τα τελευταία χρόνια είχε βρεθεί κοντά στο να μετακομίσει στην ομάδα της Αλ Αχλί.

Αυτή τη στιγμή είναι χωρίς σύλλογο μετά το τέλος του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, έχοντας περάσει μια υπέροχη σεζόν μαζί του, σκοράροντας 33 γκολ σε 50 αγώνες, και ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους η ελληνική κέρδισε τον τίτλο του UEFA Europa Conference League. O Zoζέ Μουρίνιο τον έβαλε στην κορυφή της προσοχής του για να ενταχθεί στη Φενέρμπαχτσε αυτό το καλοκαίρι.

Ο Ελ Κααμπί μπορεί να μπει στα ραντάρ της Αλ Αχλί τη νέα περίοδο, ειδικά αφού η τελευταία θέλει να αποκτήσει έναν επιθετικό υψηλού διαμετρήματος την επόμενη σεζόν», ανέφερε ο Γκαουάντ.

Πάντως, ο Αιγύπτιος ρεπόρτερ πρόσθεσε ότι ο Μαροκινός επιθετικός αποτελεί μια πολύ ακριβή περίπτωση, σημειώνοντας σχετικά: «Η πρόκληση που αντιμετωπίζει η Αλ Αχλί είναι η υψηλή οικονομική αποζημίωση, ειδικά αφού αναμένεται να λάβει μπόνους υπογραφής, ενώ προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στην Ευρώπη».