Άρης: Οσο ο Φαμπιάνο δεν απαντάει στην τελική και βελτιωμένη οικονομικά πρόταση του Αρη, τόσο οι πιθανότητες για παραμονή του στην ομάδα μειώνονται. Οι Κιτρινόμαυροι δεν θα περιμένουν για πολύ ακόμη, έχοντας ήδη σκαλίσει τις εναλλακτικές του για την κάλυψη του βασικού στόπερ της επόμενης σεζόν.

Ο 33άχρονος αμυντικός γνωρίζει ότι έχει διορία απάντησης, απ’ ό,τι φαίνεται όμως θα συνεχίσει το παιχνίδι υπομονής καθώς περιμένει κάτι από Σαουδική Αραβία. Τι περιμένει; Την πρόταση της Αλ Καλίτζ (πρώτη κατηγορία), την οποία αναμένεται να αναλάβει ο Γιώργος Δώνης.

Εδώ και δύο μέρες το Metrosport.gr σας ενημερώνει για το συγκεκριμένο ενδιαφέρον και φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται, καθώς σύμφωνα με το περιβάλλον του παίκτη είναι μία από τις ομάδες που έχουν δείξει θερμό ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο. Και λογικό, καθώς ο Δώνης παρακολουθεί το ελληνικό Πρωτάθλημα, έχει ολοκληρωμένη άποψη για τον Φαμπιάνο και ξέρει τι μπορεί να του προσφέρει αγωνιστικά. 

Αν θα καταλήξει τελικά εκεί ο έμπειρος αμυντικός ή περιμένει και κάτι άλλο, αυτό θα φανεί μέσα στα επόμενα 24ώρα. Αυτή η στάση αναμονής του πάντως κάτι δείχνει αναφορικά με τις σκέψεις του και την επιθυμία του ίσως να βρει κάτι άλλο. Να σημειωθεί ότι η μεταγραφική περίοδος στην Σ. Αραβία έχει ανοίξει εδώ και λίγες ημέρες, με τις ομάδες να περιμένουν το «ΟΚ» της Κυβέρνησης για την έγκριση των μπάτζετ τους.

Όπως αφήνουν να εννοηθεί στον Αρη πάντως από τη στιγμή που έκαναν την προσπάθειά τους και έφτασαν κοντά στα θέλω του Βραζιλιάνου, δεν μπορούν ούτε να κάνουν κάτι άλλο ούτε όμως έχουν τη διάθεση και τον χρόνο να περιμένουν την απάντηση του Φαμπιάνο και θα κοιτάξουν να ενισχύσουν άμεσα το κέντρο της άμυνας, όπου για την ώρα υπάρχουν οι Ρόουζ, Μπράμπετς και Βέλεθ.

Πηγή: metrosport.gr