Αντράζ Σπόραρ: Ακόμα ένα ρεπορτάζ από τη Σλοβενία σχετικά τόσο με το ενδιαφέρον που υπάρχει από τη Μπολόνια για τον Φώτη Ιωαννίδη, αλλά και της Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον διεθνή φορ, με το δημοσίευμα να σημειώνει πως δεν είναι απίθανο να αποχωρήσουν και δύο από τους Πράσινους το προσεχές καλοκαίρι.

«Η Μπολόνια θέλει επίσης να δυναμώσει την επίθεσή της, εκεί όπου ο στόχος δεν είναι Σλοβένος, αλλά ο Σλοβένος Αντράζ Σπόραρ θα μπορούσε να επωφεληθεί από την μεταγραφή, εάν αυτή πραγματοποιηθεί. Σε αυτή την περίπτωση, ο στράικερ από την Λιουμπλιάνα θα έμενε χωρίς σοβαρό ανταγωνιστή για την θέση του βασικού επιθετικού στον Παναθηναϊκό, αφού βασικός στόχος της Μπολόνια είναι ο Φώτης Ιωαννίδης, που έπαιξε πέρσι περισσότερο από τον Σπόραρ και πέτυχε 23 γκολ.

Την ίδια στιγμή, πρέπει να προστεθεί ότι δεν είναι απίθανο να αποχωρήσουν από την Αθήνα και οι δύο προαναφερθέντες επιθετικοί. Ο Φώτης Ιωαννίδης λόγω της προσφοράς από την Serie A, ο άλλοτε αρχηγός της Ολίμπια Λιουμπλιάνα εξαιτίας της Σλόβαν Μπρατισλάβας. οι Σλοβάκοι είναι έτοιμοι να δώσουν ένα μεγάλο ποσό για να επιστρέψει ο αγαπημένος των οπαδών», αναφέρει το δημοσίευμα του planetnogomet.si για τους Φώτη Ιωαννίδη και Άντράζ Σπόραρ.