Νταμίρ Ντόμπρινιτς: Ο Κροάτης δημοσιογράφος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 και μίλησε για την υπόθεση του Μπρούνο Πέτκοβιτς και το ενδιαφέρον που υπάρχει από ελληνικούς συλλόγους.

 «Υπάρχει μια ρήτρα μέχρι τις 15 Ιουλίου και όποια ομάδα καταβάλει το ποσό των 2.5 εκατομμυρίων ευρώ στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αυτόματα μπορεί να αποκτήσει τον Πέτκοβιτς. Υπάρχει ενδιαφέρον από την Τράμπζονσπορ και από ελληνικούς συλλόγους, αλλά είναι πρόβλημα οι απαιτήσεις του Κροάτη.

Ο Πέτκοβιτς στη Ντιναμό έχει συμβόλαιο 1.5 εκατ. ευρώ το χρόνο, περνάει καλά στον σύλλογο και για να αποχωρήσει ζητάει 2 εκατ. ευρώ ετησίως. Τις τελευταίες μέρες ήρθε πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, δίνοντας στον παίκτη με μεγάλο συμβόλαιο, αλλά ο ίδιος δεν θέλει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Επισήμως δεν υπάρχει πρόταση στη Ντιναμό για τον Μπρούνο Πέτκοβιτς. Το μεγάλο κίνητρο του Πέτκοβιτς να μείνει στην ομάδα είναι ότι είναι στα 30 και είναι "βασιλιάς" στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ», είπε ο Νταμίρ Ντόμπρινιτς.