Άρης: Την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση στη Super League με βασικό θέμα το νέο φορμάτ του πρωταθλήματος. Κάτι που τα γνωστά επικοινωνιακά κέντρα έχουν περάσει προς τα… έξω ότι είναι μια κίνηση για να πετάξουν εκτός τετράδας τον Άρη.

Την ομάδα δηλαδή, που την τελευταία πενταετία βγήκε δύο φορές τρίτη.Το νέο φορμάτ θα περάσει είτε κατευθείαν από την πρώτη συνέλευση είτε θα το πάνε στην τρίτη, όπου θα χρειαστεί μία απλή πλειοψηφία κι όχι ενισχυμένη.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Άρη, είτε αύριο είτε όποτε γίνει η τελική γενική συνέλευση της Λίγκας, θα ψηφίσει υπέρ του νέου φορμάτ, διότι,  σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το περιβάλλον της ομάδας πιστεύει, όπως οι άλλοι 4 ότι είναι προς το γενικότερο καλό. Μια απόφαση με την οποία η ΠΑΕ ουσιαστικά εμμέσως ορίζει και τον στόχο για τη νέα σεζόν, που θα είναι η παρουσία στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Το τελευταίο βέβαια, θα πρέπει να υποστηριχθεί και επίσημα από την Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ενδεχομένως με κάποια τοποθέτηση, αλλά και σε αγωνιστικό επίπεδο, με τις απαραίτητες κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν.

Πηγή: sfina.gr