Ναι η ΑΕΚ πάει να πάρει τον Ερίκ Λαμέλα! Πρόκειται για μία μεταγραφή που η Ένωση δουλεύει εδώ και καιρό και η αλήθεια είναι πως τη συγκεκριμένη την έχει πάρει πάνω του σε μεγάλο βαθμό ο Ματίας Αλμέιδα.

Ο προπονητής γνωρίζει τον Λαμέλα όταν ο 32χρονος πλέον Αργεντινός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Ρίβερ Πλέιτ. Από τότε ο Αλμέιδα παρακολουθεί πάντα στενά την εξέλιξη και την πορεία του Λαμέλα σε Ρότα, Τότεναμ και τον τελευταίο του σταθμό τη Σεβίλλη. Ηταν μία κακή σεζόν η περσινή για τον Λαμέλα. Το συμβόλαιό του δεν ανανεώθηκε, πέρασε και ένα βαρύ τραυματισμό και είναι πλέον στην ελεύθερη αγορά.

Εδώ και καιρό ο Αλμέιδα είναι σε επικοινωνία με τον Λαμέλα. Στην ουσία ο ίδιος ο παίκτης ζήτησε χρόνο για να σκεφτεί, αλλά και να βεβαιωθεί ότι άφησε πίσω τον σοβαρό τραυματισμό του. Ξεκίνησε ατομικές προπονήσεις, ανέβασε ρυθμούς, τέσταρε τον εαυτό του. Οι ημέρες πέρασαν και φτάσαμε στο σήμερα, όπου η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό! Το συμβόλαιο που του προσφέρει είναι τεράστιο, ενώ σημαντική είναι και η χρονική διάρκεια συνεργασίας που του προτείνει.

Είναι σαφές πως πλέον ο Λαμέλα σκέφτεται πάρα πολύ σοβαρά αυτή την πρόταση της ΑΕΚ, τόσο από οικονομικής πλευράς, όσο φυσικά και λόγω Ματίας Αλμέιδα. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία στην ΑΕΚ ότι μπορεί ο Λαμέλα να έρθει στη Νέα Φιλαδέλφεια και να φορέσει τη φανέλα της Ένωση! Μέχρι τέλος της εβδομάδας όλα μπορεί να έχουν ξεκαθαρίσει. Να τονιστεί εδώ ότι εννοείται πως ο Λαμέλα έχει ενημερωθεί για τα αγωνιστικά σχέδια του Αλμέιδα και για το πώς σκέφτεται να τον εκμεταλλευτεί αγωνιστικά. Ο Αργεντινός παίζει κυρίως δεξιός εξτρέμ, αλλά και στις άλλες θέσεις πίσω από τον φορ.

Εφόσον έρθει ο Λαμέλα, δύσκολα θα προχωρήσει του Αντούνα. Αντίθετα ακόμα και να έρθει ο Λαμέλα, μπορεί να προχωρήσει η ΑΕΚ την μεταγραφή του Κορέα, ο οποίος προορίζεται για φορ.