Στο Μεξικό το έχουν τούμπανο, αλλά στην Ελλάδα τηρούν σιγή ιχθύος. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ESPN του Μεξικού, η ΑΕΚ έχει φτάσει σε πλήρη συμφωνία με την Κρουζ Αζούλ για τον Ουριέλ Αντούνα και όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μετραγραφή στα 4.500.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζονται, η Τσίβας θα λάβει 2.000.000 ευρώ, αφού κατέχει το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, ενώ η Κρουζ Αζούλ θα διατηρήσει από 20 εως 30% σε μελλοντική μεταπώληση του Αντούνα από τους "κιτρινόμαυρους". Μάλιστα, επισημαίνεται ότι η μεταγραφή θα μπορούσε να ολοκληρωθεί μέσα και σε αυτή την εβδομάδα ή στις αρχές της επόμενης καθώς οι δυο ομάδες βρίσκονται σε διαδικασίες συζήσεων για τις προθεσμίες των πληρωμών.

Ο Αντούνα είναι παντρεμένος από το 2023 με την Πενέλοπε Γκαρσία, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Πρόκειται για ένα κορίτσι με πολύ γλυκά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο και ιδιαίτερα προικισμένη σωματικά. Η Πηνελόπη δεν είναι κάποια που της αρέσει να μονοπωλεί τα φώτα της δημοσιότητας, κατάσταση που αποτυπώνεται και στον λογαριασμό της στο Instagram όπου δεν δίνει πολλές λεπτομέρειες για οποιαδήποτε δραστηριότητα μπορεί να πραγματοποιήσει. Βρίσκεται όμως κοντά στον σύζυγό σε αθλητικές εκδηλώσεις. Τον ακολουθεί παντού και είναι η φανατικότερη οπαδός του. Μέχρι και στις αναρτήσεις του υπάρχουν αντιδράσεις της, ενώ όταν της έκανε πρόταση γάμου ο Μεξικανός άσος, δημοσίευσε φωτογραφίες στα Social Media.

Πολλές φορές μοιράζονται ευτυχισμένες στιγμές της σχέσης τους, με την Πενελόπη να δηλώνει δημόσια την στήριξή της και την αγάπη της προς τον ποδοσφαιριστή.

Δείτε μερικά κλικς:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penélope Garcia (@peny.garciaa)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penélope Garcia (@peny.garciaa)