ΠΑΟΚ: Δύο πολύ σημαντικές παραμέτρους παραθέτουμε στο σημερινό αναλυτικό ρεπορτάζ της Metrosport και του Metrosport.gr για την ενίσχυση της ομάδας στη μεσαία γραμμή. Εκεί όπου εδώ και αρκετό καιρό, δεσπόζει το όνομα του Σουαλιό Μειτέ. Παρότι η υπόθεση πέρασε από πολλές διακυμάνσεις.

Όλες οι ενδείξεις που έχουμε στην διάθεσή μας και από τις συνομιλίες μας, με παίκτες του ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας συγκλίνουν στο εξής γεγονός. Ο Μειτέ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο. Δεν είναι κάτι το οριστικό, δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα, όμως αυτή που περιγράφουμε, είναι η γενικότερη αίσθηση.

Μάλιστα αρκετοί συμπαίκτες του, στον ΠΑΟΚ, επικοινώνησαν μαζί του. Ήθελαν να μάθουν, τι ακριβώς σκέφτεται. Τι θέλει να κάνει. Θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα; Θα πάει στην Σαουδική Αραβία; Θα επιστρέψει στον Δικέφαλο ειδικά από την στιγμή κατά την οποία δεν συμμετέχει στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της Μπενφίκα; Από όλες τις συνομιλίες, έτσι όπως τις κατέγραψαν αρκετοί συμπαίκτες του Μειτέ, η διαπίστωση που προκύπτει είναι πως ο Γάλλος θηριώδης μέσος θα έρθει ξανά. Δεν θα είναι παρών στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Αναμένεται όμως, να ενσωματωθεί στο ρόστερ της ομάδας, όπως και πριν από ένα χρόνο, πέρυσι το καλοκαίρι, χωρίς να υποβληθεί στην διαδικασία της εξαντλητικής προετοιμασίας. Αυτό και από μόνο του, μπορεί να λέει πολλά.

Πηγή: metrosport.gr