Αλλάζει το φορμάτ των Πλέι οφ στη Super League, καθώς πλέον θα συμμετέχουν στη διαδικασία οι 4 και όχι οι 6 πρώτοι της βαθμολογίας.

Η Super League αποφάσισε ομόφωνα την αλλαγή του φορμάτ στη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης (10/7), κάτι που σημαίνει ότι διαφοροποιείται ο τρόπος που θα αναδεικνύεται η πρωταθλήτρια ομάδα από εδώ και στο εξής.

Οι 4 πρώτοι της βαθμολογίας θα παίζουν το δικό τους "μίνι πρωτάθλημα" μετά το πέρας της regula season, διατηρώντας τη βαθμολογία της κανονικής διάρκειας.

Αντίστοιχα οι ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις 5-8 θα κοντράρονται μεταξύ τους για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, με τη διαφοροποίηση όμως ότι οι βαθμοί τους θα διαιρούνται διά δύο. 

Τέλος, δικό τους πρωτάθλημα θα σχηματίζουν οι ομάδες στις θέσεις 9-14, διατηρώντας τους βαθμούς της κανονικής διάρκειας. Οι δύο τελευταίοι θα υποβιβάζονται στη Super League 2.

H ανακοίνωση της Super League μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης αναφέρει: 

Ομόφωνα εγκρίθηκε η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2024-25, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Super League.

Η διεξαγωγή του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2024-25 θα πραγματοποιηθεί με Playoffs για τις θέσεις 1 έως 4 και 5 έως 8 (με διαίρεση δια δύο των βαθμών της κανονικής περιόδου για τις ομάδες 5 έως 8) και Playouts για τις θέσεις 9 έως 14.