Ένα κοινό σημείο ενώνει δύο μεταγραφικές υποθέσεις οι οποίοι βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα του Άρη. Ο λόγος για τον Άλεξ Κογιάδο και τον Πάολο Φερνάντες, οι οποίοι είναι στο στόχαστρο των «κίτρινων».

Το ενδιαδέρον της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τον πρώτο είναι διαχρονικό, όπως διαβάζουμε στη «Metrosport». Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι η Μπέτις δεν επιθυμεί τον δανεισμό του παίκτη αλλά την πώλησή του και καλοβλέπει να τον παραχωρήσει σε ομάδα από τη Σαουδική Αραβία. Όπως διαβάζουμε στη «Mundo Deportivo», η ισπανική ομάδα ελπίζει να τον δώσει για 2 εκατ. ευρώ και να εξαργυρώσει την καλή περσινή χρονιά του παίκτη με τη φανέλα της Αλ Οκτούντ.

Οι «κίτρινοι» έχουν κάποια όπλα στην προσπάθεια να φέρουν τον 24χρονο στη Θεσσαλονίκη. Όπως σας είχε πληροφορήσει το Sportdog.gr, o Άρης ποντάρει πολλά και στις καλές σχέσεις με τη Μπέτις και την άριστη συνεργασία τους πέρσι στις υποθέσεις Μορόν και Μοντόγια, ωστόσο το θέμα Κογιάδο παραμένει δύσκολο, αλλά όχι και ανέφικτο.

Υπάρχει όμως και ένα άλλο πολύ δυνατό στοιχείο που αφορά τον Πάολο Φερνάντες, ο οποίος αποτελεί επίσης μεταγραφικός στόχος του Άρη. Ο κοινός παρανομαστής είναι ότι αμφότεροι εκπροσωπούνται από τον ίδιο ατζέντη. Σημειωτέον, ότι ο Άρης δεν επιβεβαιώνει το έντονο ενδιαφέρον για τον μεσοεπιθετικό της Ένωσης, παρότι είναι διαχρονικό. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε ενδιαφερθεί για τον παίκτη όταν έπαιζε στον Βόλο, μαζί με την περίπτωση του Τόμας Φαν Βέερτ, αμφότεροι όμως κατέληξαν στην ΑΕΚ.

Όσον αφορά τον Ισπανό ποδοσφαιριστή; Δεν είναι ξεκάθαρο αν θα παραμείνει στην Ένωση. Εξελίξεις θα υπάρξουν μετά την επιστροφή της ΑΕΚ από την προετοιμασία και φυσικά είναι στη δικαιοδοσία του Ματίας Αλμέιδα να αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι. Πάντως πηγές αναφέρουν, ότι ο Άρης δεν είναι η μοναδική ομάδα που παρακολουθεί τον 26χρονο μεσοεπιθετικό. Ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει δύο κλαμπ της Κύπρου εν εκ των οποίων είναι η Ομόνοια.

Πάντως το γεγονός, ότι Κογιάδο και Φερνάντες έχουν τον ίδιο ατζέντη, δίνει την αίσθηση ότι θα έρθουν... πακέτο στη συμπρωτεύουσα. Ωστόσο, είναι δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, τις οποίες ο Άρης δουλεύει με υπομονή.