ΠΑΟΚ: Ο Ρουμάνος προπονητής δεν ασχολείται μόνο με τους παίκτες που είναι οι θεωρητικά παλιοί και βασικοί αλλά ακόμα και με παίκτες όπως ο Νικο Κουαλιατα.

«Νίκο, έχεις την ευκαιρία να μείνεις με εμάς. Εκμεταλλεύσου το!», του είπε μεταξύ άλλων κατά την διάρκεια μιας προπόνησης. Η καλοκαιρινή προετοιμασία βρίσκεται σε εξέλιξη και η προσοχή του τεχνικού τιμ έχει πέσει σε όλους τους παίκτες ανεξαρτήτως ηλικίας και στάτους.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι παραινέσεις του Λουτσεσκου στον Νίκολας Κουαλιάτα. Συγκεκριμένα, ο παίκτης του Δικεφάλου φάνηκε να πηγαίνει χαλαρά σε μια μπάλα κατά την διάρκεια μιας άσκησης με τελείωματα φάσεων, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να απευθύνεται σε αυτόν, προσπαθώντας να του ανεβάσει την ψυχολογία.

«Νίκο μην χαλαρώνεις. Γιατί πας χαλαρά; Πρέπει να είσαι πεινασμένος για να σκοράρεις! Έχεις την ευκαιρία να μείνεις με εμάς. Εκμεταλλεύσου το!», ήταν τα λόγια του Ρουμάνου τεχνικού μεταξύ των όσων είπε στον Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό.

Παραμένει άγνωστο το τι θα γινει με τον Κουαλιάτα, με την επιστροφή της ομάδας στην Θεσσαλονίκη, με το πιθανότερο σενάριο είναι να πηγαίνει είτε στον ΠΑΟΚ Β, είτε να αναζητηθεί ομάδα για να πάει ως δανεικός εντός ή εκτός συνόρων.

Ο περσινός δανεισμός του στην βραζιλιάνικη Κουϊαμπά δεν πήγε πολύ καλά και έφυγε νωρίς, ενώ στο δεύτερο μισό της σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα του ΠΑΟΚ Β στο πρωτάθλημα της Superleague 2 .

Πηγή: sfina.gr