ΓΙΟΥΣΟΥΦ ΣΑΡΙ: Αν είχε μείνει ο Τερίμ στον Παναθηναϊκό, υπήρχε πιθανότητα σήμερα να ήταν στο τριφύλλι. Ο διεθνής Τούρκος εξτρέμ, με τα 5.500.000 σημερινή χρηματιστηριακή αξία, πρώην συμπαίκτης του Μπακασέτα στην Τράμπζονσπορ, όντως βρισκόταν στην μεταγραφική λίστα του Τερίμ! Όπως και ο Λαμέλα, για παράδειγμα! Στην ΑΕΚ είχε προταθεί -μαζί με τον Παπε Αμπού Σισέ!! - αλλά δεν έκανε γκελ στον Αλμέιδα. Όπως και στον ΠΑΟΚ προτάθηκε μέσα στον Ιούνιο ο Σάρι, με πρώτη τιμή τα 2.500.000 ευρώ αλλά οι... Τούρκοι ποδοσφαιριστές συνήθως "κόβονται" από τον Ιβαν Σαββίδη. Είναι κάτι σαν αλλεργία του αφεντικού! Η νυν ομάδα του, η Αντάνα Ντεμίρσπορ, από τον περασμένο Γενάρη έχει σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα ενώ οφείλει και στον 26χρονο εξτρέμ ένα πολύ μεγάλο ποσόν! Θέλει να τον... ξεφορτωθεί, να γλυτώσει συμβόλαιο και οφειλές, αν μπορεί να βγάλει και κάποια χρήματα. Όσον αφορά στο "ενδιαφέρον" του Ολυμπιακού  για τον Σάρι, όπως τουλάχιστον γράφεται στην Τουρκία, δεν είναι ... φρέσκο. Για τρίτη συνεχόμενη μεταγραφική περίοδο "πέφτει" στο τραπέζι και μάλιστα από την πλευρά της Αντάνα Ντεμίρσπορ!!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η Αντανα Ντεμίρσπορ χρωστάει λεφτά στους ερυθρόλευκους από δυο μεταγραφές της. Του Ονιεκούρου, τον οποίο αρχικά είχε πάρει δανεικό με loan fee 1.000.000 ευρώ και  την υποχρεωτική οψιόν αγοράς του να ενεργοποιείται για επιλέον 3.500.000 ευρώ (σύνολο που έπρεπε να δώσει δηλαδή 4,5 εκατ.)! Στον Πειραιά λένε πως η τουρκική ομάδα για τον Ονιεκούρου χρωστάει στον Ολυμπιακό κοντά στα 4.000.000!!! Στην Τουρκία μειώνουν αυτό το ποσό στα 3.000.000 ευρώ κι ενώ ο Νιγηριανός εξτρεμ έχει πουληθεί από πέρσι στη Αραβία!  Παρά την μεγάλη οφειλή για τον Ονιεκούρου από την Ντεμίρσπορ, οι ερυθρόλευκοι προκειμένου να ξεφορτωθούν την ... φύρα Σισέ, της τον "πακέταραν" στις 15 Σεπτεμβρίου με μόλις 600.000 ευρώ transfer fee, από τα οποία ζπητημα αν εισέπραξαν τα πρώτα 100 χιλιάρικα!  Με τον Σενεγαλέζο να μένει απλήρωτος και από την 1η Ιουλίου να κερδίζει την ελευθερία του. Χοντρικά ,λοιπόν, η Αντάνα Ντεμίρσπορ χρωστάει στον Ολυμπιακό για Ονιεκούρου & Σισέ πάνω από 3.500.000 ευρώ! Για να πατσίσει ,λοιπόν, έχει προτείνει στον Ολυμπιακό τους δυο πιο ακριβούς παίκτες του ρόστερ της. Τον Γιουσούφ Σάρι των 5.500.000 ευρώ και τον Άντριου Γκραβιλόν των 3.700.000 ευρώ! 

ΓΚΡΑΒΙΛΟΝ : Είναι ένας υψηλόσωμος, 26χρονος Γάλλος στόπερ, με περάσματα από Μπενεβέντο, Ιντερ, Πεσκάρα, Σασουόλο, Τορίνο,  Λοριάν και Ρέμς, από την οποία τον αγόρασε αντί 2.500.000 ευρώ το περασμένο καλοκαίρι η Ντεμίρσπορ. Σήμερα η μετοχή του είναι στα 3.700.000 ευρώ αλλά πριν από μόλις 1,5 χρόνο είχε κάνει limit up στα 7.000.000! Την σεζόν που πέρασε ο Γκραβιλόν έγραψε συνολικά 39 ματς, με 2 γκολ και 1ασίστ, όντας από τους καλύτερους στόπερ του τουρκικού πρωταθλήματος!! Είναι κι αυτός φευγάτος παρότι έχει συμβόλαιο ως το 2026 με το κλαμπ. Επαναλαμβάνω, σύμφωνα με την τουρκική πιάτσα η Αντάνα Ντεμίρσπορ έχει την σαφή διάθεση να σπρώξει τον Σάρι ή το Γκραβιλόν στον Ολυμπιακό ή και τους δυο για να ξεχρεώσουν κιόλας! Για τον Σάρι πάντως έχουν καλή άποψη στο τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού από πέρσι ενώ και ο Γκραβιλόν παλαιότερα είχε παίξει στα μεταγραφικά ρεπορτάζ των ερυθρόλευκων, που πλέον (μετά το... the end με τον Κάρμο) έχουν βγει στην αγορά για δυο σέντερ μπακ...