Προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024 έχει ο Ηρακλής προκειμένου να καταθέσει το πιστοποιητικό και τη δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η ιστορική ομάδα έλαβε άδεια συμμετοχής από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, μία εξέλιξη που σηματοδότησε την έναρξη μιας νέας εποχής, αφού αυτόματα ενεργοποιήθηκε η συμφωνία με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, ο οποίος είχε δώσει τα χέρια για να πάρει τις μετοχές με όρο την εξασφάλιση αδειοδότησης για τη σεζόν 2024-2024.

«Είναι μία πολύ σημαντική ημέρα για το παρόν και το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ηρακλή. Η αδειοδότηση σημαίνει ότι ο κοιμώμενος γίγαντας ξυπνάει και με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη στην ηγεσία της ΠΑΕ, τα καλύτερα είναι μπροστά μας», ανέφερε μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ηρακλής Εφραίμ Κυζιρίδης.

Η εφημερίδα «Metrosport» αναφέρει, ότι μετά την αδειοδότηση, που πήρε ο Ηρακλής πρέπει να προχωρήσει στην κατάθεση των εγγράφων, που απαιτούνται για τη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο νέο Πρωτάθλημα (ενημερότητα και ανανέωση της εγγυητικής επιστολής). Όπως σας προαναφέραμε, η προθεσμία κατάθεσης του φακέλου λήγει στις 15 Ιουλίου και ο φάκελος πρέπει να κατατεθεί στην επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού. Τη Δευτέρα (15/7) λήγει και η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής στο Πρωτάθλημα.

Σημειωτεον, ότι επιθυμία του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη ήταν να ξεκινήσει από την Πέμπτη (11/7) έλεγχος της ΠΑΕ από ορκωτούς λογιστές.