Τους λόγους της καθυστέρησης των μεταγραφών του Άρη, θέτοντας θέμα βαθμού δυσκολίας λόγω της ποιότητας τους, εξήγησε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να κλείσουν κάποιες μεταγραφές τις τελευταίες ημέρες. Ο Άρης κυνηγάει μερικές πολύ δύσκολες περιπτώσεις, στόχος του είναι να γίνουν πολύ καλύτερες κινήσεις. Να είναι προσεκτικές και να συνιστούν αναβάθμιση σε όλες τις θέσεις. Για αυτό παίρνει τον χρόνο του ο Άρης. Βέβαια αυτό δημιουργεί κάποιο πρόβλημα, θα επιτευχθεί πιο δύσκολα το μοντάρισμα. Παλεύει εξαιρετικές περιπτώσεις, πάντως», ήταν τα λόγια του.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι οι «κίτρινοι» θα βάλουν στο τραπέζι τα ονόματα των Φερνάντες και Ζίνι, περιμένοντας ειδικά τον πρώτο, με την παραχώρηση του Οντουμπάτζο να κινείται στο ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Ο Σαββόπουλος αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Διούδη, την οποία χαρακτήρισε δύσκολη για τον Άρη ελέω Ζαγκλέμπιε, ενώ εκτίμησε πως δεν θα προχωρήσει του Τζόναθαν Σίλβα.