Μπορεί να απομένουν ακόμη κάποια βήματα για να οριστικοποιηθεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής στον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές, μάλιστα, έχουν «φρενάρει» τις διαπραγματεύσεις τους με άλλους συλλόγους, περιμένοντας πώς και πώς τις οριστικές εξελίξεις στα διοικητικά του «Γηραιού».

Ενδεικτικό των υψηλών στόχων που υπάρχουν για την επόμενη σεζόν, είναι ότι οι άνθρωποι του Ηρακλή έχουν στα «ραντάρ» τους σουπερλιγκάτα ονόματα, με πλούσια καριέρα στη μεγάλη κατηγορία.

Όπως έμαθε το Metrosport.gr, τρεις από αυτούς είναι ο 30χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός, Γιώργος Παμλίδης, που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο 35χρονος Ουρουγουανός κεντρικός χαφ, Χόρχε Ντίας, πρώην παίκτης του Παναιτωλικού, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στα Χανιά και ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος, όμως, έχει συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό για ακόμη ένα χρόνο.

Σε κάθε περίπτωση, οι μεταγραφικές υποθέσεις θα «τρέξουν» οριστικά, αφού αναλάβει και επίσημα τα ηνία του Ηρακλή ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης.

Πηγή: metrosport.gr