Και νέα δημοσιεύματα έρχονται από την Ιταλία σχετικά με το ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Το «1000cuorirossoblu.it» υποστηρίζει ότι ο φορ του Παναθηναϊκού θέλει να αγωνιστεί στους «ροσομπλού» λόγω και της συμμετοχής τους στο Champions League, ενώ κάνει λόγο για απόσταση ανάμεσα στις δύο ομάδες αναφορικά με το οικονομικό, την οποία όμως δεν τη θεωρεί αγεφύρωτη.

«Η Μπολόνια έχει αρχίσει να πολιορκεί τον παίκτη και την ελληνική ομάδα, έχοντας κερδίσει σχεδόν αμέσως τη συγκατάθεση του επιθετικού. Η ομάδα ωστόσο, σε σχέση με τα 20 εκατ. ευρώ συν 2 εκατ. σε μπόνους που προσφέρουν οι "ροσομπλού", είναι κολλημένη στα 25 εκατ. ευρώ, μαζί με ποσοστό μεταπώλησης.

Η απόσταση δεν είναι αγεφύρωτη, αλλά οι Σαρτόρι και Ντι Βάιο πιστεύουν ότι τα 20 εκατ. ευρώ είναι η σωστή τιμή για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού. Ο εκπρόσωπος του Έλληνα επιθετικού, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, έχει ήδη φτάσει σε κατ' αρχήν συμφωνία με την τεχνική ηγεσία της Μπολόνια τόσο για τον μισθό όσο και για τη διάρκεια του συμβολαίου. Αυτό που είναι "κλειδί" για τον Φώτη είναι η συμμετοχή στο Champions League», αναφέρουν οι Ιταλοί.