ΚΟΡΕΑ: Οι Ιταλοί γράφουν πως η ΑΕΚ είναι σε διαπραγματεύσεις με την Ίντερ για την αγορά του. Προφανώς και ο Αλμέιδα έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με την πλευρά του διεθνή συμπατριώτη του φορ. Γιατί αν δεν υπήρχε η πρόθεση από πλευράς του Αργεντινού άσου να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, προφανώς και η τελευταία δεν θα έμπαινε στον... κόπο να "συζητάει" με την Ιντερ. Άρα οι κιτρινόμαυροι έχουν πάρει ήδη την συγκατάθεση του Κορέα, ο οποίος προορίζεται από τον Αλμέιδα για την θέση του δεύτερου φορ, ουσιαστικά σαν αντί Αραούχο ( και όχι για φουνταριστός). Και μια ακόμη σημαντική λεπτομέρεια/παράμετρος : για τον Κορέα η ΑΕΚ είναι πρόθυμη να του δώσει το υψηλότερο συμβόλαιο του νέου της ρόστερ, δηλαδή πάνω κι από τα 2.500.000 ευρω net τον χρόνο (χωρίς τα μπόνους) που έδωσε στον Λαμέλα...

RUMOR: Μεγάλη μπιγκφοράτη ομάδα δουλεύει - με κάθε μυστικότητα- τη υπόθεση διεθνή ξένου μεσοεπιθετικού , ο οποίος στο προηγούμενο 2μηνο απασχόλησε σοβαρά - έγιναν συζητήσεις με τον ατζέντη του, ο οποίος ήρθε δις, σε δυο διαφορετικούς χρόνους, στην Ελλάδα. Η περίπτωσή του δεν προχώρησε, ούτε στη μία ούτε στην άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα. Φτάσαμε όμως, στα μέσα Ιουλίου και στο κόλπο μπήκε γερά τρίτη Μπιγκφοράτη ομάδα! Μάλιστα έδειξε αποφασιστικότητα αλλά την φρενάρει λίγο ο ίδιος, ο άσος, που έχει αυξήσει εντυπωσιακά τις απαιτήσεις του για το ύψος του bonus signing που ζητάει επειδή έμεινε ελεύθερος. Βλέπετε στο διάστημα που μεσολάβησε εμφανίστηκαν μνηστήρες κι από την Serie A κι από την Bundesliga.

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Ο Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε πάλι πως δεν πωλείται! Αυτό όμως, δεν κάνει τις Μπολόνια/Σπόρτινγκ να αποσυρθούν αλλά θα επιμείνουν. Κάτι που σημαίνει πως κάπου... ποντάρουν και δεν το βάζουν κάτι! Ίσως στην πλευρά του ίδιου του Ιωαννίδη, με τον οποίο άλλωστε έχουν μιλήσει και τα δύο κλαμπ. Το θέμα είναι ο Ευβοιώτης φορ θα βγει μπροστά να πιέσει τον Αλαφούζο να τον δώσει αυτό το καλοκαίρι ή κρατάει ζεστές τις δυο ενδιαφερόμενες ομάδες από το εξωτερικό μέχρι να πάρει στα χέρια του την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του με ετήσιες αποδοχές 1.500.000 ευρώ, που εδω και δύο μήνες ακούγεται πως θα του γίνει; Πάντως από την Αγγλία μετά την Ιπσουιτς ακούγεται πως την... σκυτάλη θα πάρει η Λέστερ! Εικάζεται πως από την επόμενη εβδομάδα οι "αλεπούδες" θα σκάσουν με επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό. Θα δούμε τότε αν η Λέστερ μπορεί να φτάσει στα .. 30.000.000 ευρώ ή έστω αν θα τα προσεγγίσει.