Λάκης Σημαιοφορίδης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο έγκριτος νομικός κάνοντας τις δικές του εκτιμήσεις, αναφορικά με την έφεση που κατέθεσε ο Άρης για την υπόθεση της μη παραλαβής των μεταλλίων, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Παναθηναϊκό. 

«Θα έλεγα πως έχει «τύχη» η έφεση του Άρη, αλλά υπό προϋποθέσεις. Γιατί υπάρχουν διάφορα ζητήματα τυπικών παραλείψεων που μπορούν να οδηγήσουν σε ένα δικαστήριο την αποδοχή της έφεσης. Το ζήτημα είναι γιατί δεν κατέβηκαν, αν υπάρχει δηλαδή ένα νομικό υπόβαθρο που να μπορέσει μια επιτροπή να στηρίξει την αθώωση και το γεγονός ότι ο Άρης δεν κατέβηκε. Αυτό είναι βέβαια θέμα υπερασπιστικής γραμμής, η οποία θα διαμορφώσει μια υπερασπιστική γραμμή.

Για μια ακόμη φορά υπάρχουν πολλά κανονιστικά κενά που δημιουργούν γενικά προβλήματα στις ομάδες και στο ποδόσφαιρο. Εκεί πάνω μπορεί να οδηγηθεί μια επιτροπή σε μια απόφαση που θα είναι απαλλακτική. 

Εάν δεν υπάρχει το νομικό υπόβαθρο και υπάρχουν τελικά πολλά κενά, το δικαστήριο θα προβληματιστεί ώστε να επιβάλλει μια ποινή. Αυτό το γεγονός και μόνο μπορεί να οδηγήσει τον Άρη σε μια απαλλακτική απόφαση», είπε ο Λάκης Σημαιοφορίδης.