Ο Κώστας Φορτούνης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό, έχοντας πάρει την απόφαση να υπογράψει στη Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα στην Αλ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη.

Οι Άραβες έπεισαν τον αρχηγό του Ολυμπιακού, καθώς του έκαναν μία... αστρονομική πρόταση για Έλληνα παίκτη, προσφέροντάς του συμβόλαιο με απολαβές άνων των τριών εκατομμυρίων ετησίως, όπως είχατε διαβάσει από την Παρασκευή στο Sportdog.gr και τον Ευάγγελο Μίχο!

Από την πλευρά τους, οι Ερυθρόλευκοι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να κρατήσουν τον Έλληνα άσο στο Λιμάνι. Του προσέφεραν συμβόλαιο με τις μεγαλύτερες αποδοχές μεγαλύτερες από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν, ενώ έκαναν υπομονή για πολύ καιρό αναμένοντας την τελική του απάντηση.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός φέρεται να κατέθεσε στον Φορτούνη πρόταση ανανέωσης για τριετές συμβόλαιο, με τις αποδοχές που προβλέπονταν να ανέρχονται περίπου στα 1.7 εκατομμύρια ετησίως (χωρίς τα μπόνους)!

Ωστόσο, δεν μπορούσαν να... ανταγωνιστούν οικονομικά τα αραβικά πετροδόλαρα. Από τη στιγμή που ο παίκτης δέχθηκε προσφορά "χρυσάφι" από την Αλ Καλίτζ και ήθελε να υπογράψει πιθανώς το τελευταίο πραγματικά μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του, πήρε την απόφαση να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία μετά από μία γεμάτη δεκαετία στον Πειραιά.