Αρκετοί ποδοσφαιριστές, μάλιστα, έχουν «φρενάρει» τις διαπραγματεύσεις τους με άλλους συλλόγους, περιμένοντας πώς και πώς τις οριστικές εξελίξεις στα διοικητικά του «Ημίθεου». Ενδεικτικό των υψηλών στόχων, που υπάρχουν για την επόμενη σεζόν, είναι ότι οι άνθρωποι του Ηρακλή έχουν στα «ραντάρ» τους σουπερλιγκάτα ονόματα, με πλούσια καριέρα στη μεγάλη κατηγορία.

Προτάθηκε ο Κόντε!

Ένας ποδοσφαιριστής εξ αυτών είναι ο Πέδρο Κόντε, ο οποίος προτάθηκε και εξετάζεται η περίπτωσή του. Ο Ισπανός φορ είναι γνωστός στη χώρα μας καθώς τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε τον βασικό επιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 35χρονος επιθετικός ήρθε στην Ελλάδα το 2016 και έμεινε έως το 2018, ενώ γύρισε ξανά στον «Άγιαξ της Ηπείρου» το καλοκαίρι του 2021 και έμεινε μέχρι φέτος το καλοκαίρι. Συνολικά σε 99 ματς με τον ΠΑΣ μέτρησε 45 γκολ και πέντε ασίστ.

«Βλέπει» Παπαδόπουλο

Ακόμη, στο κάδρο των κυανολεύκων βρίσκεται ο διεθνής αμυντικός, Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ο 32χρονος στόπερ από τον Φεβρουάριο του 2023 αγωνιζόταν στην Λαμία, έχοντας καταγράψει 31 συμμετοχές. Ακόμη, ο έμπειρος αμυντικός έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Σάλκε, Αμβούργο, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Λειψία, Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Ατρόμητο, Κραϊόβα και Αλ Φάϊχα. Ο Παπαδόπουλος ως διεθνής αγωνίστηκε σε 35 παιχνίδια με την Εθνική Ανδρών.

Πηγή: Metrosport.