Το σίριαλ του Φώτη Ιωαννίδη στην Πορτογαλία συνεχίζεται με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας να τον θέλει διακαώς, αλλά ο Παναθηναϊκός επιθυμεί πολλά εκατομμύρια ευρώ για να τον αφήσει να πάει στα «λιοντάρια».

Πάντως, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας Record ο διεθνής στράικερ δηλώνει πως θέλει να φύγει από τους πράσινους και έχει τους λόγους του.

«Παρά τις προόδους και τις οπισθοδρομήσεις στη διαδικασία, ακόμη και την κατάρρευση των διαπραγματεύσεων στα μέσα Ιουνίου, ο Ιωαννίδης είναι αποφασισμένος να φύγει από τον Παναθηναϊκό σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο και έχει ήδη κάνει γνωστό στους υπεύθυνους του συλλόγου, ότι θα είναι δύσκολο για να τον κρατήσει για πολύ περισσότερο, υπό την τιμωρία της δημιουργίας μιας κατάστασης που δεν θα ευνοήσει κανένα από τα δύο μέρη: αυτή του να αναστατωθεί ένας ποδοσφαιριστής και, χειρότερα, να χάσει την αξία του, όταν θα μπορούσε να γίνει ακόμη και η μεγαλύτερη πώληση», γράφουν οι Πορτογάλοι.

Όμως, ο Φώτης Ιωαννίδης είναι από τα κεντρικά πρόσωπα στην παρουσίαση της νέας φανέλας του τριφυλλιού, κάτι που δείχνει παραμονή. Ίδωμεν...