Στη λίστα του Παναθηναϊκού προστέθηκε για το αριστερό άκρο της άμυνας προστέθηκε το όνομα του Αααρόν Μάρτιν. Ο 27χρονος Καταλανός αμυντικός της Τζένοα προέρχεται από μία χρονιά με 24 συμμετοχές σε Serie A και Κύπελλο Ιταλίας, με 1 ασίστ.

Γεννήθηκε στο Μοντμέλο, που βρίσκεται στη μητροπολιτική περιοχή της Βαρκελώνης, στην Καταλονία, μία πασίγνωστη περιοχή, καθώς είναι η έδρα του ισπανικού Grand Prix της Formula 1 και του Grand Prix της Καταλονίας MotoGP. Ο παίκτης βέβαια δεν έγινε πιλότος, αφού θέση οδηγού στη ζωή του είχε το ποδόσφαιρο. Εντάχθηκε στις Ακαδημίες της Εσπανιόλ, στην πρώτη ομάδα της οποίας ανέβηκε το 2016. Εισιτήριο βέβαια για αυτήν την εξέλιξη αποτέλεσε η συμμετοχή του στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ19 με την Εθνική Ισπανίας, ένα χρόνο πριν.

Ενδιαφέρθηκε η Ρεάλ, ακούστηκε για Ολυμπιακό

Για δύο σεζόν ξεχώριζε στην Εσπανιόλ και το καλοκαίρι του 2018 ήρθε η μεγάλη πρόκληση. Ήταν μία περίοδο που έδειξε ενδιαφέρον η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο παίκτης όμως δόθηκε δανεικός στη Μάιντς με κόστος ενοικίου 3 εκατ.Ευρώ. Με την εικόνα του έπεισε τη γερμανική ομάδα και το 2019 ενεργοποίησε τη ρήτρα εξαγοράς, πληρώνοντας 8 εκατ.Ευρώ.

Παρά την απόκτησή του έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα με αποτέλεσμα, να δοθεί δανεικός τον Ιανουάριο του 2021 στη Θέλτα. Η επιστροφή του στην Ισπανία συνδυάστηκε με 20 συμμετοχές, ενώ όταν γύρισε στη Μάιντς πήρε πίσω τη θέση του. Συνολικά στη Γερμανία αγωνίστηκε σε 124 ματς, με 6 γκολ και 9 ασίστ . Τον Ιούνιο του 2023, όταν έληγε το συμβόλαιό του με τη Μάιντς, είχε ακουστεί για Ολυμπιακό, αλλά κατέληξε στη Τζένοα, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026. Η αξία του στην αγορά από τα 20 εκατ.που είχε πιάσει στη Μάιντς έχει πέσει στα 5 εκατ.Ευρώ.

Εξαιρετική ντρίπλα και εκτελέσεις φάουλ

Πρόκειται αριστεροπόδαρο αριστερό μπακ. Στην καριέρα του έχει χρησιμοποιηθεί τόσο ως αριστερό μπακ σε άμυνα τετράδας όσο και ως αριστερός μπακ-χαφ, καλύπτοντας όλη την πλευρά. Εξάλλου η ιταλική ομάδα τον πήρε προκειμένου να αναπληρώσει το κενό του Κρισίτο και να γίνει μέρος του 3-5-2 που εφάρμοζε τότε ο Τζιλαρντίνο. Φυσικά έξτρα πόντους είχε κερδίσει για τη μεταγραφή, επειδή ήταν αμυντικός που είχε το γκολ και τις ασίστ.

Έχει εξαιρετικό τεχνικό υπόβαθρο, είναι γρήγορος και ικανός στην ντρίμπλα, αλλά αυτό που ξεχωρίζει περισσότερο είναι η ικανότητά του στις στημένες φάσεις. Χαρακτηριστικά είναι τα στατιστικά του στην τελευταία σεζόν που έπαιξε στη Μάιντς. Από τα 5 γκολ που σημείωσε τα 3 προήλθαν από ελεύθερα χτυπήματα. Επίσης σε βίντεο που είχε φτιαχτεί πριν 11 χρόνια και ανακαλύψαμε στο Youtube χαρακτηρίζεται ως "μάγος". Αξίζει να σημειωθεί, ότι το ιταλικό Fantasy, ένα παιχνίδι που απόλαυσαν οι αναγνώστες του Sportdog και στο πρόσφατο Euro, του δόθηκε βαθμολογία “19”.