Άρης: Η προσπάθεια του Σωκράτη Διούδη να ανατρέψει τα δεδομένα, έστω και την ύστατη στιγμή, για να βρει τον τρόπο να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη δεν απέδωσε, καθώς η Γκαζιαντέπσπορ ανακοίνωσε επίσημα τη μεταγραφή του για τα επόμενα δύο χρόνια και έριξε ουσιαστικά τους τίτλους τέλους στο έντονο «φλερτ» του Έλληνα τερματοφύλακα με τον Αρη, το οποίο διήρκησε εδώ και τουλάχιστον 2,5 μήνες.

Προφανώς για τον Αρη δεν στοιχειωθεί απώλεια ούτε αλλάζει κάτι στον μεταγραφικό σχεδιασμό καθώς υπάρχει ο Χουλιάν Κουέστα στον οποίον δεδομένα θα στηριχθεί και τη νέα σεζόν ως πρώτη επιλογή για τη θέση «Νο1». Απλούστατα οι Κιτρινόμαυροι είναι αναγκασμένοι να μπουν ξανά σε διαδικασία αναζήτησης του ποδοσφαιριστή ο οποίος θα πλαισιώσει τον Ισπανό και θα δημιουργήσει το «δίδυμο» της επόμενης σεζόν στη θέση του τερματοφύλακα. 

Κακά τα ψέματα, βέβαια, η επιλογή του Διούδη ήταν ιδανική. Έμπειρος και με πολλές παραστάσεις, Έλληνας που γνωρίζει εξαιρετικά το περιβάλλον και τις απαιτήσεις του κλαμπ, καθώς ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά σε αυτό, μπορούσε να βοηθήσει εντός κι εκτός γηπέδου με την προσωπικότητα που έχει και το πιο βασικό ότι η παρουσία του στο ρόστερ μαζί με τον Κουέστα θα «έφτιαχνε» ένα ισχυρό δίδυμο κάτω από την εστία και το οποίο θα έβγαζε μια ασφάλεια στον προπονητή. 

Κρίνοντας κανείς από τον τρόπο που χειρίστηκε η πλευρά του Διούδη την όλη υπόθεση χαμένος βγαίνει περισσότερο ο 31χρονος τερματοφύλακα παρά ο Αρης, αφού δεν έγινε πράξη η επιθυμία του να επιστέψει στο Κλεάνθης Βικελίδης και κατ’ επέκταση στη Θεσσαλονίκη για τους προσωπικούς του λόγους. Το μόνο που μπορεί να χρεώσει κανείς στους Κιτρινόμαυρους είναι η καθυστέρηση που έδειξαν (και σε αυτή την υπόθεση) και που έπαιξε τον ρόλο της στην απόφαση του Διούδη να υπογράψει με την Γκαζιαντέπ, καθώς τα είχαν βρει σε όλα μαζί του και απέμενε απλά το τελικό τηλεφώνημα. 

Το οποίο έγινε λίγες ημέρες μετά την απόφαση της συμφωνίας του τερματοφύλακα με τους Τούρκους. Σε κάθε περίπτωση αυτή η υπόθεση κλείνει με τον Αρη να «τρέχει» ξανά για την ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα. Κίνηση που πρέπει να γίνει άμεσα και με δεδομένο ότι η ομάδα αναχωρεί την Κυριακή για την Ολλανδία, όπου εκεί θα παίξει τουλάχιστον δύο φιλικά. 

Εκτός του Κουέστα αυτή τη στιγμή στο ρόστερ είναι ο νεαρός Κυριαζής και ο Κουτρουλίδης (από την Κ19) οι οποίοι μπορεί να έχουν προσόντα και εξέλιξη, αλλά ο Αρης τη νέα χρονιά δεν θα στηριχθεί σε αυτούς. Ούτε ο Κουέστα ασφαλώς θα έχει να συναγωνιστεί όλη τη σεζόν τους δύο «μικρούς».

Πηγή: metrosport.gr