Φιλώτας Πέλλιος: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον δανεισμό του Τζίμα στη Νυρεμβέργη, ενώ τόνισε ότι δεν ενοχλήθηκε από την μεταγραφή του Ίνγκασον στον Παναθηναϊκό.

«Ενόχληση όχι. Για έναν παίκτη που τον δοκιμάσαμε, τον ξέρουμε και τον χαρακτήρα του και γνωρίζουμε τι παίκτης είναι, η ενόχληση είναι μόνο γιατί δεν τον πήραμε εμείς. Δεν αμφισβητούμε την αξία του.

Τον είδαμε και είναι ένας μεγάλος αμυντικός. Δεν με ενοχλεί, όμως, που πήγε στον Παναθηναϊκό, έχουμε παιδιά που μπορούν να τον αντικαταστήσουν. Θα προτιμούσα, βέβαια, να τον έχω στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Το θέμα είναι τώρα να προσέξουμε αλλού, να δούμε τι κάνουμε μπροστά, στην επίθεση. Φτάσαμε στα παιχνίδια και ακόμη δεν έχουμε καταλήξει»

Για τη δήλωση του Λουτσέσκου ότι στον ΠΑΟΚ υπάρχει πίεση και θα ήταν δύσκολο να αγωνιστεί ο Στέφανος Τζίμας:  «Αυτά δεν μπορεί να μας τα λέει, δεν μπορώ να τον βάλω γιατί είναι μικρός. Ο Γιαμάλ βγάζει μάτια στην Εθνική Ισπανίας. Μπορεί ο Τζίμας να μην είναι Γιαμάλ, αλλά και ο δικός μας έδειξε στις συμμετοχές του ότι βάζει γκολ. Φέτος είναι αυτός, του χρόνου θα είναι διαφορετικός. Δεν προσέχουμε τα παιδιά που βγάζουμε.

Μετά από αυτό που έδειξε αυτό το παιδί, που είναι εξελίξιμο, τον στείλαμε κάπου αλλού. Θα σου πω μία εμπειρία. Πατέρας που έχει τον γιο του σε ομάδα, 15 χρονών, μου είπε «όλα καλά στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, όμως, όσο υπάρχει ο Λουτσέσκου εγώ το παιδί μου δεν το πάω. Βγαίνουν ταλέντα και τα στέλνει αλλού...» Του είπα κάθε περίπτωση είναι διαφορετική», είπε ο Φιλώτας Πέλλιος.