Γιάννης Πετράκης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Λεβαδειακού κάνοντας τις δικές του προβλέψεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2024-25. Ο πολύπειρος κόουτς «μοίρασε» τις πιθανότητες στους Big-4, δίνοντας από 25% σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. 

«Είναι νωρίς για να κάνουμε προβλέψεις και όπως είναι τώρα τα πράγματα θα υπάρξει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός και τη φετινή χρονιά. Είναι ανώριμο να πούμε ποιος θα έχει προβάδισμα, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Είναι πολύ παράγοντες που επηρεάζουν και είναι πολύ νωρίς ακόμη.

Για μένα τα ποσοστά είναι 25% για όλους. Και ο ΠΑΟΚ έχει το δικό τους ποσοστό. Θα καθοριστεί για το πως θα το διαχειριστούν, είναι και οι υπόλοιποι όμως που έχουν την φλόγα να το πάρουν, επειδή το στερήθηκαν πέρυσι. Για να χτιστεί το μέταλλο μιας ομάδας που θα παίρνει κάθε χρόνο πρωτάθλημα, σαν τον Ολυμπιακό, χρειάζεται πολύ χρόνο. Το πιο δύσκολο είναι η διαχείριση των συναισθημάτων ώστε η ομάδα να είναι αφοσιωμένη και να την επηρεάζει μόνο ο επόμενος στόχος. Όχι τα προηγούμενα αποτελέσματα, είτε είναι καλά είτε κακά.

Και για το ποια ομάδα θα είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος είναι νωρίς να το πούμε, θα πρέπει να δούμε πως θα διαμορφωθούν τα ρόστερ. Πρέπει να δούμε τα πρώτα δείγματα για να μπορούμε να πούμε για τις ομάδες, όπως πέρυσι για παράδειγμα που η Λαμία ήταν η έκπληξη του πρωταθλήματος», είπε ο Γιάννης Πετράκης.