Μια απίστευτη τρολιά κυκλοφόρησε στο Twitter, η οποία παραλίγο να πάρει διαστάσεις... βόμβας. Συγκεκριμένα κυκλοφόρησε screen shot από δημοσίευμα της αγγλικής «Mirror» που παρουσίαζε, ότι η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στον Κώστα Τσιμίκα.

Η Ένωση βρίσκεται σε αναζήτηση αμυντικού προκειμένου να δυναμώσει το αριστερό άκρο της, όπου υπάρχει ο γερόλυκος-πασπαρτού Χατζισαφί και ο νεαρός Πήλιος. Πρόσφατα ακούστηκε το όνομα του Νιγηριανού Ονιεμαέτσι, ενώ όπως σας πληροφόρησε το Sportdog.gr, η ΑΕΚ επανήλθε αποφασιστικά, στο παιχνίδι προκειμένου να κάνει δικό της τον Γιαννούλη, τον οποίο έτσι κι αλλιώς κυνηγάει εδώ και μήνες, από την … εποχή Μελισσανίδη στην ομάδα, και σύμφωνα με έγκυρες πηγές το τελευταίο 48ωρο υπήρξε απευθείας επαφή των κιτρινόμαυρων με τον άσο, στον οποίο κατέθεσαν μια σχεδόν μυθική προσφορά για τα ελληνικά δεδομένα.

Και επανερχόμαστε στην υπόθεση του Κώστα Τσιμίκα. Κυκλοφόρησε, που λέτε, ένα φανταστικό ρεπορτάζ το οποίο υπογράφεται από τον Μπεν Κρώφορντ στη «Mirror» και υποστηρίζει, ότι υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ ΑΕΚ και Τσιμίκα και πως είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Το Sportdog έψαξε την υπόθεση. Όντως υπάρχει δημοσιογράφος Μπεν Κρώφορντ στο αγγλικό ταμπλόιντ, δεν υπάρχει όμως πουθενά το συγκεκριμένο ρεπορτάζ φωτογραφία του οποίου έκανε το γύρο του διαδικτύου και προκάλεσε απορίες, αλλά γέλωτα...

Γιατί πολύ απλά μιλάμε για παίκτη που έχει αξία στην ποδοσφαιρική αγορά 22 εκατ.Ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt...