Στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό έχει βρεθεί ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, με Ισπανό δημοσιογράφο να υποστηρίζει ότι οι κάτοχοι του Εuropa Conference League είναι το φαβορί για την απόκτησή του.

Μιλώντας στο Μetropolis 95,5, λοιπόν, o Mαρκ Μπερνάρ είπε ότι οι Πειραιώτες έχουν τον πρώτο λόγο για να κάνουν δικό τους τον Δανό επιθετικό, αναφερόμενος και στα οικονομικά μεγέθη της πρότασης των «ερυθρόλευκων».

«Δευτέρα πρωί εμφανίστηκε φωτογραφία του Μάρτιν από τα ιατρικά της Εσπανιόλ, τότε στην ομάδα της Βαρκελώνης πίστεψαν πως θα συνεχίσει, αλλά λίγη ώρα αργότερα ο Δανός έκανε χρήση της ρήτρας και έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Καταλονίας. Ο ποδοσφαιριστής πλήρωσε κανονικά το ποσό των 600.000 ευρώ.

Ο Μπρέιθγουεϊτ έχει προτάσεις από την Γκρέμιο, την Έβερτον και τον Ολυμπιακό, όχι τον ΠΑΟΚ τώρα και θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του και οι επαφές είναι πολύ προχωρημένες. Ο ένας λόγος έχει να κάνει ότι γνωρίζει πολύ καλά από την Ισπανία τον Μεντιλίμπαρ και δεύτερο τον εξιτάρει η προοπτική της Ευρώπης μετά την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ο προπονητής του Ολυμπιακού επικοινώνησε με τον Μπρέιθγουεϊτ, προκειμένου να τον πείσει για να συνεργαστούν μαζί. Η πρόταση των Πειραιωτών είναι για τρία χρόνια, χωρίς όμως να γνωρίζω τα οικονομικά, θα μπορούσε όμως να είναι ένα ποσό γύρω στα 2.000.000 ευρώ τον χρόνο», δήλωσε ο Μπερνάρ.