Γιώργος Τουρσουνίδης: Για τις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ και των υπολοίπων ομάδων της λίγκας μίλησε ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» σημειώνοντας ότι χρειάζονται ποδοσφαιριστές με εμπειρία και με ποιότητα.

Για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ: «Όλοι εχουμε την προσμονή να δούμε την ομάδα στο Champions League. Υπάρχει ανησυχία και προβληματισμός αλλά έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της ομάδας. Δεν χρειάζεται να υπάρχει ανησυχία, έχουμε καλή ομάδα. Χρειάζονται προσθήκες αλλά ας δείξουμε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτά. Η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη στις υποχρεώσεις της. 

Ο Λουτσέσκου έχει μια δική του φιλοσοφία και του έχει βγει. Υπολογίζει το ρόστερ που έχει και έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του. Ο ΠΑΟΚ επειδή έχει πολλές υποχρεώσεις και πρέπει να ενισχύονται. Το βασικό είναι οι παίκτες που θα έρθουν να είναι καλύτεροι από αυτούς που υπάρχουν ήδη.  Χρειαζόμαστε επιθετικό, στόπερ, χαφ. Χρειάζεται η ομάδα παίκτες υψηλής ποιότητας και έμπειρους».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις των υπολοίπων «Είμαι μια δυνατή κίνηση. Είναι πολύ καλός παίκτης. Όλες οι ομάδες ενισχύονται».

Για τον ντόρο της μεταγραφής του Κωνσταντέλια και πόσο θα τον επηρεάσει: «Όσο το δυνατόν επηρεαστεί λιγότερο, θα είναι καλύτερο. Αυτά τα παιδιά και κυρίως ο Κωνσταντέλιας είναι δύσκολο να κρατήσουμε έναν τέτοιο παίκτη. Θέλοντας και μη κάποια στιγμή θα φύγει. Ωστόσο, ο Σαββίδης έδειξε ότι δεν υπολογίζει τα λεφτά που προσφέρονται και τον ενδιαφέρει το καλό της ομάδας».

Για το ποια πρόταση τον γοήτευσε περισσότερο όταν έπαιζε: «Από τον Παναθηναϊκό. Την είχα τελειώσει τη μεταγραφή. Το κόστος ήταν αρκετά μεγάλο», είπε ο Γιώργος Τουρσουνίδης.