Προηγουμένως το Sportdog σας ενημέρωσε για ένα δημοσίευμα που προέκυψε από Ιταλία από ιστοσελίδα που ασχολείται με την καθημερινότητα της Ίντερ. Οι Ιταλοί έγραφαν, ότι ο Χοακίν Κορέα απέρριψε την πρόταση της Ένωσης, επειδή επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Ιταλίας.

«Ο Αργεντινός κινδυνεύει να αποχαιρετήσει πολύ νωρίς. Ο Κορέα είναι ένα από τα ονόματα στην κορυφή της λίστας για αποχωρήσεις, με τον Ιντσάγκι να είναι απίθανο να επικεντρωθεί σε αυτόν. Τις τελευταίες ώρες είχε κάνει προσπάθεια και η Μόντσα του Αντριάνο Γκαλιάνι, αλλά αυτή τη στιγμή στην Μπριάντσα πρέπει να ελευθερώσουμε κάποιες θέσεις.

Την ίδια ώρα, ο Κορέα είχε απορρίψει πρόταση από την Ελλάδα, καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένος με το πρότζεκτ που πρότεινε η ΑΕΚ. Το ίδιο ισχύει και για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Κορέα - μέχρι σήμερα - προτιμά να μείνει στην Ιταλία», αναφέρει το ρεπορτάζ για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Αργεντίνο φορ.

Στην ΑΕΚ ισχυρίζονται, ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον Αργεντινοϊταλό επιθετικό. Οπότε τί απέρριψε ο Κορέα είνα το εύλογο ερώτημα για την υπόθεση, η οποία έχει γίνει μίνι σίριαλ, όπως η περίπτωση του Λαμέλα, για την οποία νωρίτερα μεταφέρθηκε από Αργεντινή, ότι υπάρχουν εξελίξεις. Συγκεκριμένα ο Ουριέλ Λουχτ, ο δημοσιογράφος που είχε αποκαλύψει τη συμφωνία με την Ένωση, ανέφερε, ότι ο παίκτης θα πρέπει να θεωρείται πλέον παίκτης της ΑΕΚ.

Με νέα αναρτησή του, ο Αργεντινός ρεπόρτερ υποστηρίζει, ότι κλειδί για τη μεταγραφή αποτέλεσε ο Ματίας Αλμέιδα. Ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών με την Ένωση. Από την Ένωση πάντως δεν επιβεβαιώνουν τίποτα. Είναι πάγια τακτική του συλλόγου να ενημερώνει για οριστικοποίηση κάθε μεταγραφής, εφόσον υπάρχουν υπογεγραμμένα συμβόλαια...