Πρωτοσέλιδο χτύπημα έχει ο Τύπος τη μεταγραφή του Λορέντσο Πιρόλα στον Ολυμπιακό, για την οποία σας ενημέρωσε από το βράδυ της Πέμπτης 18 Ιουλίου 2024 το Sportdog. Πρόκειται για 22χρονο κεντρικό αμυντικό, τον οποίο αγόρασαν οι Πειραιώτεςμε 3.000.000 ευρώ.

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν βασικός στη Σαλερνιτάνα τις δύο περασμένες σεζόν, γράφοντας συνολικά 56 συμμετοχές με 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει αγωνιστεί επίσης για μία φορά με την πρώτη ομάδα της Ίντερ, ενώ έχει παίξει ως δανεικός και στη Μόντσα.

Η Σαλερνιτάνα τον είχε αγοράσει από τους «νερατζούρι» έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο ο υποβιβασμός της φαίνεται πως έφερε την πώληση του Ιταλού στόπερ.

«Αστέρι ετών 22!» είναι ο τίτλος στην εφημερίδα «SportDay». Ο Ολυμπιακός έκανε το κόλπο γκρόσο και απέκτησε από τη Σαλερνιτάνα τον αριστεροπόδαρο στόπερ και αρχηγό της Εθνικής Νέων της Ιταλίας, Λορέντσο Πιρόλα, αναφέρει το ρεποετάζ και προσθέτει:

Κίνηση πλήρους μέλλοντος από τους «ερυθρόλευκους» που εντόπισαν στην Ιταλία. Η Σαλερνινάτα τον αγόρασε πέρσι από την Ίντερ με 5,5 εκατ.Ευρώ, αλλά τον πούλησε λόγω του υποβιβασμού της. Έτοιμος για σκουάντρα τζούρα.