Στο κάδρο του Ολυμπιακού βάζουν οι Μεξικανοί τον Ουριέλ Αντούνα, μια περίπτωση η οποία συνδέθηκε πολύ δυνατά με την ΑΕΚ παράλληλα με την περίπτωση του Ερίκ Λαμέλα, ο οποίος όπως σας ενημέρωσε το Sportdog υπέγραψε και έστειλε το συμβόλαιο του στην Ένωση και σίγουρα τις επόμενες ώρες θα έχουμε επισημοποιήσεις. Μάλιστα αναφορές από την πατρίδα του έκαναν λογο περί συμφωνίας μεταξύ παίκτη, Κρουζ Αζούλ και Ένωσης, ωστόσο η υπόθεση πάγωσε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «FOX Sports MX», για τον 26χρονος εξτρέμ εκτός από την ΑΕΚ, ενδιαφέρον έχει δείξει και ο Ολυμπιακός, με τους Μεξικάνους να αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Η μεταγραφή του Αντούνα στην ΑΕΚ δεν προχωράει. Το ευρωπαϊκό όνειρο του Αντούνα μπορεί να μην είναι με την ΑΕΚ, αλλά μπορεί να είναι με τον Ολυμπιακό».

Βέβαια, αυτά μπορεί να είναι παιχνίδια των Μεξικανών για τον Αντούνα.Υπενθυμίζεται, ότι πριν μερικές ημέρες, δημοσίευμα από τη χώρα της Κεντρικής Αμερικής, κατηγορούσε την ΑΕΚ, ότι εξαπάτησε τον Αντούνια και τον χρησιμοποίησε, προκειμένου να ρίξει τις απαιτήσεις του Έρικ Λαμέλα.