ΠΑΟΚ: Μπορεί ακόμα να υπάρχουν έξι μέρες μέχρι την σέντρα του πρώτου επίσημου ματς που θα είναι αναμφίβολα τελικός για τον Δικέφαλο, ωστόσο είναι σχεδόν… δεδομένο πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα ποντάρει στην περσινή πεπατημένη που έφερε το πρωτάθλημα στο φινάλε της αλλά και τις τρεις καλοκαιρινές προκρίσεις μέχρι τους ομίλους του Conference League.

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ από την στιγμή που έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες του για την πρεμιέρα, δεν θα αλλάξει κάτι ιδιαίτερο ακόμα και αν δεν έδειξε σχήμα σε κάποιο από τα φιλικά ματς στην Ολλανδία, ειδικά στο πιο δυνατό όλων αυτό με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.

Όλα δείχνουν πως ο 55χρονος τεχνικός θα ποντάρει στην τριάδα του άξονα με τους Τσιγγάρα, Σβαμπ και Κωνσταντέλια, ενώ η αμυντική πεντάδα θα ειναι άκρως… περσινή με τους Κοτάρσκι, Σάστρε, Μπάμπα, Κουλιεράκη και Κεντζιόρα. Ο Μαντί Καμαρά μπορεί να ήρθε για βασικός αλλά φαίνεται ότι ακόμα χρειάζεται ένα ακόμα διάστημα προσαρμογής για να μάθει τα… κατατόπια.

Στα πλάγια φαίνεται πως ο Ντεσπόντοφ θα παίξει στα δεξιά (αν και ο Αντρίγια ανεβάζει στροφές κάθε μέρα), με τον Τάισον στα δεξιά, ενώ ο Μπράντον Τόμας θεωρείται must για αυτά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια ειδικά εντός Τούμπας.

Πηγή: sfina.gr