Κώστας Κετσετζόγλου: Για τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ερίκ Λαμέλα, αλλά και στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της Ένωσης μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο έμπειρος ρεπόρτερ της ομάδας.

«Είναι μια πολύ σημαντική μεταγραφή. Όπως αποδείχτηκε δεν υπήρχε σοβαρό θέμα, ούτε έγινε κάποιο θρίλερ. Βρέθηκε λύση σε αυτό που καθυστέρησε τη μεταγραφή, ο Λαμέλα έρχεται απόψε στις 21:00. Ο Αλμέιδα είχε πολύ σημαντικό ρόλο και θα είναι σίγουρα πολύ χαρούμενος. Δεν πιστεύω πως θα υπολογίζεται για τα ματς με την Ίντερ Εσκάλδες, πιθανώς ούτε και ο Περέιρα»

Για τις υπόλοιπες κινήσεις της ΑΕΚ: «Ο Οντουμπάτζο είναι παίκτης που ήθελε ο Αλμέιδα, ένας παίκτης που έχει γεμάτες σεζόν και με τον Ρότα θα κάνει καλό δίδυμο στη θέση του δεξιού μπακ. Πλέον απομένει η απόκτηση επιθετικού και αριστερού μπακ σίγουρα, αλλά επειδή η ΑΕΚ είχε πάει να πάρει τον Σισέ και τον Καμαρά, μπορούμε να αφήσουμε ανοιχτό ένα ενδεχόμενο να πάρει έναν στόπερ και ένα εξαροοκτάρι», ενώ έκανε ειδική αναφορά στις υποθέσεις Γιαννούλη και Κορέα.

Όσο για τα ματς με την Ίντερ Εσκάλδες στον δεύτερο προκριματικό του Conference League: «Καλό είναι να καθαρίσει η ΑΕΚ την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι, για να μην μπλέξει στη ρεβάνς σε ένα γήπεδο που έχει πλαστικό χλοοτάπητα», είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου.