Τάσος Νικολογιάννης: Για το γεγονός ότι η πρόκριση κόντρα στη Μπότεβ Πλόβντιβ είναι μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό μίλησε αρχικά στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο έμπειρος ρεπόρτερ που παράλληλα εξήγησε πως μπορεί να έρθει αυτή.

«Δεν πρέπει καν να συζητάμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος, να περάσει. Αν κάνει το λάθος και υποτιμήσει την Μπότεβ, θα το πληρώσει. Είναι μια ομάδα που αν βρει χώρο, με τον σέντερ φορ που έχει, μπορεί να σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να είναι σοβαρός, προσεκτικός, συγκεντρωμένος στον στόχο του και αποτελεσματικός. Δεν υπάρχουν εύκολα καλοκαιρινά παιχνίδια. Η έδρα της Μπότεβ είναι καλή, θυμίζει πολύ Βικελίδης, για αυτό εγώ προτιμούσα να περάσει η Μάριμπορ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο Τάσος Νικολογιάννης έκανε ειδική μνεία στην απόκρουση που έκανε στο φιλικό ο Ντραγκόσφκι σημειώνοντας πως ο Παναθηναϊκός διαθέτει ένα πολύ καλό δίδυμο τερματοφυλάκων, με τον Αλόνσο να έχει δύσκολο έργο ως προς την επιλογή βασικού, ενώ στάθηκε ότι οι Πράσινοι πρέπει να προσέξουν τις επιστροφές τους κατά τη διάρκεια των ματς, λόγω της πίεσης ψηλά που θέλει να βλέπει ο Ουρουγουανός τεχνικός.